19 iulie 2024
Chisinau
Social

Gemenii pozitivi, vărsătorii sentimentali, iar racii în relație amoroasă. Horoscopul săptămânii

Loading
Social Gemenii pozitivi, vărsătorii sentimentali, iar racii în relație amoroasă. Horoscopul săptămânii
Gemenii pozitivi, vărsătorii sentimentali, iar racii în relație amoroasă. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

E cineva care pare că a uitat să vă mai sune sau să vină pe la voi şi o să aflaţi şi care e cauza şi dacă mai sunt şanse să vă revigoraţi relaţia. E un suflu de pros­peţime la voi şi n-o să lăsaţi să vă doboare veştile aterizate din senin.

Taur

O să vă număraţi banii să vedeţi dacă vă ajung pen­tru o ieşire în afara oraşului, să vă duceţi la un eve­niment festiv. Le-aţi promis unor rude că preparaţi ceva special şi le chemaţi pe la voi să povestiţi ce-aţi mai făcut. La voi apar semne bune în sfera sentimen­tală.

Gemeni

Vin noutăţi pe bandă rulantă şi o să le alegeţi pe cele bune, că aveţi nevoie de ceva pozitiv în perioada asta. Vi s-au făcut promisiuni de ieşit în lume şi or să vă scoată prietenii să lărgiţi sfera de influenţă. O să perfectaţi comunicarea cu copiii, cu familia.

Rac

O ieşire în doi ar scoate în relief o problemă ardentă şi care v-ar putea salva o căsnicie, o relaţie amoroasă şi v-ar aduce un echilibru, armonie în cuplu. Se poate să primiţi ceva în dar. Întrevedere cu cineva care o să vă propună un business care o să vă aducă succes.

Leu

Se poate să cheltuiţi atât cât e nevoie cu copiii şi să nu conteze suma dacă vreţi să se simtă şi ei bine. Aţi putea repara o relaţie amicală şi să refaceţi grupul de altădată. O să vă întâlniţi cu cineva care are nevoie de voi, dar și voi de această persoană.

Fecioară

Posibil să daţi petrecere aniversară, iar dacă nu, tot o să fie o atmosferă festivă, poate pentru că vă duceţi la un spectacol. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni, de o atmosferă festivă care poate avea le­gătură şi cu voi.

Balanţa

Aveţi o vorbă cu cineva care a plecat fără să-şi ia la revedere, fără scuze şi o să-i puteţi da un final relaţi­ei. V-a rămas cineva dator cu bani şi o să-i primiţi în sfârşit. Vorbe nerostite, sentimente nemanifestate vă determină să reparaţi o relaţie.

Scorpion

Puneţi la cale o activitate de timp liber şi o să vă armonizaţi cu prietenii, iar pe cei care s-au eschivat de la întâlniri îi eliminați. Poate daţi o fugă în țară să luaţi parte la o lansare de proiect. O să cheltuiţi nişte bani că vreţi să le oferiţi un pic de răsfăţ familiei.

Săgetător

E cineva care vrea să fiţi împreună şi, dacă există şi la tine disponibilitate sufletească, o să vă încumetaţi la o relaţie la care fiecare o să contribuie cu ce are mai bun. O să se dezgheţe o relaţie care devenise aisberg. E cineva care v-a rămas dator cu un răspuns şi poate ieşiţi la o cafea să-i vedeţi şi limbajul gestic.

Capricorn

Vă simţiţi la mijloc într-o situaţie în care n-aveţi nici o vină şi, totuşi, o să aveţi argumente în apărarea voas­tră. E cineva care v-a simţit lipsa şi a făcut un efort să vină să vă vedeţi. Aţi cam lipsit din viaţa socială şi poate faceţi cumva să recuperaţi ca să vă consolidaţi poziţia şi relaţiile.

Vărsător

O să intraţi la cheltuială ca să-i duceţi pe ai voştri într-un parc de agrement, să vă distraţi împreună. E o nebuloasă în relaţia sentimentală şi o să faceţi cumva să spuneţi lucrurilor pe nume. Se poate să aveţi mu­safiri şi să vă simţiţi bine în compania celor dragi.

Peşti

Ajungeți la un eveniment monden şi o să vă bucuraţi de atenţie din partea cuiva care vine cu o propunere de afaceri. Poate vă oferă un job. O să faceţi cunoş­tinţă cu cineva care o să vă atragă de la prima vedere şi, dacă nu sunteţi într-o relaţie, o să puteţi încerca să vă cunoaşteţi.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand