14 iunie 2024
Chisinau
Varia

Gemenii energici, scorpionii emoționali, iar săgetătorii materialiști. Horoscop săptămânal

Loading
Varia Gemenii energici, scorpionii emoționali, iar săgetătorii materialiști. Horoscop săptămânal
Gemenii energici, scorpionii emoționali, iar săgetătorii materialiști. Horoscop săptămânal
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Unii vă susţin în lupta pentru dreptate, pentru că şi ei cred în aceleaşi idealuri şi văd în dumneavoastră un reprezen­tant demn de încredere. Când vedeţi că sunteţi susţinut, prindeţi şi mai mult curaj să luptaţi pentru scopul propus, deoarece aşa ştiţi că nu sunteţi singurul care crede într-o idee.

Taur

Sunteţi atras pe o pistă falsă şi vă veţi da seama că aţi consumat inutil timp mult mai târziu, după ce vă veţi fi implicat deja în această acţiune înşelătoare. Fiţi mai atent la detalii, pentru că sunt informaţii care pot fi interpretate greşit, dar dacă aţi analiza situaţia, v-aţi da seama unde greşiţi.

Gemeni

Sunteţi motorul principal de energie al unui proiect de an­vergură în care sunteţi susţinut de o persoană de încrede­re. El e ancora dumneavoastră în realitate. Lui îi lipsește ce aveţi dumneavoastră: energie, curaj, iar dumneavoastră vă lipsesc răbdarea şi simţul practic, dar unindu-vă puterile, aţi avea de câştigat amândoi.

Rac

Gândiţi-vă la ce nu aţi reuşit să rezolvaţi corect pe parcursul anului care se încheie, pentru că acum aveţi timpul necesar să găsiţi o soluție prin care să reparaţi ceva retroactiv. Dacă aţi greşit faţă de cineva, dacă nu aţi spus adevărul într-o situaţie, faceţi acum un efort şi recunoaşteţi greşeala.

Leu

Atmosfera este veselă în jur şi vă simţiţi excelent. Vă cobo­râţi la nivelul copiilor, de parcă nu aţi fi departe de vârsta lor, pentru că aveţi suficiente motive de distracţie pe ori­unde v-aţi duce. Se încing petreceri ad-hoc peste tot, vă întâlniţi cu prieteni cu care vă place să vă petreceţi ziua.

Fecioară

Întâlniţi o persoană ce va juca un rol concret în planurile care vă preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţineţi o soluţie materială la problema dumneavoastră, deci ascultaţi-l cu luare aminte. Aveţi multe de învăţat de la el, deci faceţi tot posibilul să-i câştigaţi şi să-i menţineţi prietenia.

Balanţă

Aveţi grijă la tonul ridicat pe care îl abordaţi pentru că poate fi sursa supărărilor unei persoane dragi. Deşi vă cu­noaşte foarte bine, se simte jignită de criticile dumnea­voastră, pentru că nu le merită. Dacă aţi supărat pe cineva, recunoașteţi-vă vina şi faceţi un pas spre împăcare.

Scorpion

Se apropie un eveniment, deocamdată îndepărtat, dar care deja vă inspiră o stare psihică ciudată. E tracul de di­naintea unui moment extrem de important. Controlaţi-vă trăirile emoţionale, pentru că succesul acestei acţiuni de­pinde enorm de capacitatea dumneavoastră de a vă orga­niza din timp.

Săgetător

Veţi reuşi să îmbinaţi perfect utilul cu plăcutul în activităţi­le de care vă ocupaţi, dar într-un final vă vor satisface mai mult roadele materiale decât satisfacţia muncii împlinite. Aici îşi spune cuvântul latura materialistă, deoarece sunteţi mai motivat de câştiguri financiare decât de bucuria celor cărora vă dedicaţi eforturile.

Capricorn

Vă cam îndoiţi de bunele intenţii ale celui care se oferă să vă ajute. Vă este greu să acceptaţi ajutorul acestuia, dar, pe de altă parte, aveţi nevoie de el şi nu-l puteţi refuza, de aici şi marea dumneavoastră dilemă. Vă este frică să nu vă ceară un preţ mai mare pentru ceea ce face pentru dumneavoastră.

Vărsător

Nu vă grăbiţi, căci nu iese nimic bun dacă încercaţi să săriţi peste etapele fireşti, luaţi-o încet spre ţinta propusă. Dacă vedeţi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o lăsaţi mai moale, să nu pretindeţi rezultate ime­diate, pentru că nu se ajunge uşor acolo unde doriți!

Peşti

Faceţi ceva interesant, care să consume energia pe care o deţineţi, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale. Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e puţină distracţie, sunteţi ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand