22 mai 2024
Chisinau
Varia

Gemenii cu capacitate înaltă de muncă, balanţele cu schimbări car­dinale, iar vărsătrii marcați de optimism. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii cu capacitate înaltă de muncă, balanţele cu schimbări car­dinale, iar vărsătrii marcați de optimism. Horoscopul săptămânii
Gemenii cu capacitate înaltă de muncă, balanţele cu schimbări car­dinale, iar vărsătrii marcați de optimism. Horoscopul săptămânii
rawpixel.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Lucrurile se vor aranja extrem de benefic pentru dvs., deci, profitați de situație. Începeți să realizați ceva nou și aveți toată încrederea în succes. Este o săptămână excelentă pentru a cunoaște persoane noi. Miercuri veți avea parte de o surpriză plăcută.

Taur

Încercați să vă evaluați obiectiv forțele și să nu vă asumați prea multe activități. Ziua de marți este una reușită pentru a încheia tranzacții. Miercuri aveți gri­jă să verificați toate informațiile care ajung la dvs. Joi nu este cazul să vă porniți la un drum lung.

Gemeni

Capacitatea înaltă de muncă, gândirea pozitivă vă vor defini în această săptămână. Problemele care anterior vă păreau de nedepășit se vor destructu­ra în mai multe probleme mărunte pe care le veți soluționa. La capitolul viața personală veți avea par­te de victorii plăcute.

Rac

Săptămâna promite a fi una reușită în materie de bani. Vă așteaptă o ofertă de afaceri de mare per­spectivă. În aceste zile veți reuși să depășiți pro­blemele existente și să dați dovadă de activism în soluționarea unor chestiuni importante. Nu uitați și să vă odihniți.

Leu

Vă veți simți în epicentrul evenimentelor care, de altfel, nu vor fi neapărat plăcute de fiecare dată. Se vor încheia cu un succes deosebit afacerile în care v-ați implicat împreună cu prietenii, pe când în relațiile cu colegii s-ar putea întâmpla să aveți parte de di­sensiuni și polemici.

Fecioară

Începe o săptămână foarte tensionată și zbuciuma­tă. Nu trebuie să vă fie frică de lucruri și misiuni noi, totuși aveți grijă să vă cântăriți bine forțele pentru ca să nu ajungeți extenuat deja joi. În zilele de odihnă nu este cazul să vă agitați prea mult.

Balanţă

S-ar putea întâmpla să aveţi parte de schimbări car­dinale în cele mai diverse domenii. Marţi şi miercuri aveţi grijă la acte. În a doua parte a săptămânii rela­ţiile din cadrul familiei s-ar putea complica. Încercaţi să fiţi mai tolerant şi să evitaţi conflictele deschise.

Scorpion

Toate evenimentele pe parcursul acestei săptămâni vor fi dintre cele agreabile. Marţi este mai indicat să vă ocupaţi de chestiunile cotidiene, iar joi e mai bine să nu luaţi decizii pripite. Comunicarea cu prietenii şi adepţii vă va aduce idei noi şi perspective destul de bune.

Săgetător

În săptămâna curentă este extrem de important să nu vă agitaţi. Concentrați-vă şi analizaţi situaţia creată din toate unghiurile. Ziua de joi este una be­nefică pentru munca de creaţie şi cea intelectuală. Sâmbătă nu este indicat să lucraţi, în schimb e bine să optaţi pentru odihna activă.

Capricorn

În această săptămână este necesar să fiţi atenţi la aspectele ce ţin de disciplină, or întârzierile v-ar putea afecta reputaţia. Aţi putea repurta un succes mare dacă veţi munci cot la cot cu persoane active. Către sfârșitul săptămânii, aţi putea avea parte de oferte convenabile.

Vărsător

Începutul săptămânii va fi marcat de optimism. Chiar dacă unele dintre planurile dvs. ar putea fi date pes­te cap, totuşi, nu-i cazul să vă indispuneţi din acest motiv. Vineri evitaţi să luaţi nişte decizii importante. Acordaţi mai mult timp familiei.

Peşti

Nu vă apucaţi de mai multe lucruri concomitent, este mult mai indicat să alegeţi unul şi să vă con­centraţi eforturile asupra acestuia. Marţi încercaţi să vă raportaţi cheltuielile la posibilităţile reale. Nu-i exclus că vă uimiţi prietenii şi cunoscuţii printr-un comportament neaşteptat.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand