23 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Gemenii creativi, racii inițiativi iar fecioarele plini de forțe. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii creativi, racii inițiativi iar fecioarele plini de forțe. Horoscopul săptămânii
Gemenii creativi, racii inițiativi iar fecioarele plini de forțe. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Din câte se pare, începe o etapă când calitățile tale diplomatice vor fi testate la greu. În această perioadă încearcă să eviți certurile. Vei fi copleșit de activitățile profesionale și de treburile casnice. Când e vorba de dragoste, abordarea autoritară nu este indicată.

Taur

Vei avea șansa să descoperi multe lucruri interesante ce țin de propria persoană. Ziua de miercuri este una potrivită pentru o întâlnire cu prietenii. La sfârșitul săptămânii încearcă să nu intri în conflict cu supe­riorii. Dacă vei da dovadă de calm, vei avea doar de câștigat.

Gemeni

Săptămâna este una benefică pentru muncă și creație. Energia și creativitatea te vor ajuta să obții succes. Nu permite emoțiilor să prevaleze asupra rațiunii. În viața personală te așteaptă niște schimbări importante. De altfel, vor fi schimbări spre bine.

Rac

Săptămâna ți-ar putea developa toate complexele interioare. Luni ai face bine să dai dovadă de spirit de inițiativă. Joi acordă-le atenție celor apropiați, or ei așteaptă afecțiune din partea ta. Amintește-ți de niște promisiuni mai vechi și încearcă să le onorezi.

Leu

A venit timpul să-ți schimbi viziunile despre viață și să te debarasezi de vechile stereotipuri. Ai curaj să începi niște proiecte de durată. Vineri fii mai atent, or, apucându-te de un lucru, riști să uiți de altele, mai importante și mai urgente.

Fecioară

Ai putea reuși să faci mai multe și chiar să vezi roa­dele activității tale. Ai încredere în propriile forțe. Încearcă, la sfârșitul săptămânii, să-ți faci timp ca să te gândești la sărbătorile ce se apropie, să-ți planifici odihna și ce cadouri să cumperi.

Balanță

Ai capacitatea să dezarmezi cu ușurință persoanele care au o atitudine critică față de tine. În aceste zile, îți sunt indicate unele activități din categoria celor extreme. Astrele îți sugerează să petreci perioada re­spectivă în liniște și calm. Nu te lăsa pradă provocă­rilor emoționale.

Scorpion

Din câte se pare, săptămâna promite să fie una ar­monioasă și reușită. Vei avea suficiente forțe să re­alizezi tot ce-ți propui. Instruirile, persoanele noi pe care le vei cunoaște îți vor fi mai folositoare. În zilele de odihnă, ai face bine să te gândești la propria per­soană.

Săgetător

Acum nu este momentul să-ți planifici realizarea unor sarcini de importanță vitală. E mai bine să-ți faci timp pentru odihnă. La locul de muncă vei fi nevoit să dai dovadă de organizare. Ai grijă să respecți măsura în toate. Joi ai putea avea parte de o surpriză plăcută.

Capricorn

Nu irosi forțele pentru nimicuri și nu încerca să faci toate lucrurile dintr-o lovitură. Miercuri ai putea avea parte de manifestări de rea-voință. În a doua parte a săptămânii, vei fi nevoit să te împarți între aspirațiile de avansare în carieră și interesele ce țin de familie.

Vărsător

Încearcă să nu faci nici un fel de promisiuni, fiindcă îți va fi greu să le onorezi. Termină doar lucrurile care îți sunt pe puteri. Săptămâna este favorabilă pentru a face unele bilanțuri. Acordă mai multă atenție propri­ei persoane și familiei.

Pești

Săptămâna va fi destul de reușită, în pofida anumitei monotonii și muncii de rutină. Dacă planurile pe care ți le faci vor ține cont de interesele celor apropiați, vei avea doar de câștigat.  Strânge cureaua și nu cheltui bani pentru lucruri de care nu ai nevoie.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand