30 mai 2024
Chisinau
Sport

FSCM a organizat cea de-a XVII-a ediţie a Spartachiadei salariaţilor

Loading
Sport FSCM a organizat cea de-a XVII-a ediţie a Spartachiadei salariaţilor
FSCM a organizat cea de-a XVII-a ediţie a Spartachiadei salariaţilor
Vocea poporului

E un lucru cunoscut că, în orice do­meniu, angajații pot munci eficient doar fiind sănătoși. Iar atunci când sportul, modul de viață sănătos fac casă bună, se văd și rezultatele.

În mod tradițional, în fiecare pri­măvară, Federaţia Sindicatelor din Co­municaţii, în comun cu organizaţiile membre, organizează Spartachiada din ramură, care a ajuns, iată, la cea de-a XVII-a ediţie. Scopul acesteia este de a promova un mod de viaţă sănătos în colectivele de muncă, de a propa­ga sportul drept mijloc de fortificare a sănătăţii şi de a atrage cât mai mulţi membri ai sindicatului în activităţile cultural-sportive.

Sărbătoarea sportivă s-a desfăşurat pe 12-13 mai curent, la Casa de odih­nă „Camping” din Vadul lui Vodă. La eveniment au participat peste 350 de sportivi.

La deschiderea oficială a compe­tiţiilor sportive, au adresat un cuvânt de felicitare Oleg Budza, preşedinte­le CNSM, Andrei Gavrisi, directorul ÎP „Serviciul Național de Management al Frecvenței Radio și Securității Ciberne­tice”, Serghei Cazacu, Nicolae Pîslari, șefi de direcții la SA „Moldtelecom”, Larisa Castraveț șefă de secție la ÎS „Radiocomunicații”,  Margareta Streis­tian, președinta Federației Sindicatelor din Industria Chimică și resurse Energe­tice, Tatiana Marian, șefa Departamen­tul mass-media și relații internaționale, Ion Pîrgaru, liderul FSCM.

În calitate de oaspeţi de onoa­re au mai fost prezenţi Mihail Hîncu, vicepreședinte al CNSM, Rodion Sta­mati, director Dezvoltare la SRL „Mol­dpresa Grup”, Anatolie Bugai, Valeriu Fridjoi, Alexandru Șchiopu, directori ai centrelor de poștă din Drochia, Căușeni, respectiv, Hâncești.

În cadrul competiţiilor sportive, 17 echipe au concurat la probele volei, minifotbal, tenis de masă, şah şi joc de dame.

În urma evaluării prestaţiei sporti­vilor de către un colegiu profesionist de arbitri, au fost desemnaţi următorii învingători:

 

Volei femei

locul I – SRL „Mold-presa” Grup; SA „Moldtelecom”–1;

locul II – SA „Moldtelecom”–2; Strășeni SA „Moldtelecom”.

Minifotbal

locul I – SA „Mold-telecom”-1;

locul II – SRL „Moldpresa Grup”;

locul III – ÎCS „Ericsson Telecom­munications”.

Tenis de masă

locul I – SA „Moldtelecom”-2;

locul II – SA „Moldtelecom”-1;

locul III – ÎS „Radiocomu-nicații”.

Șah

locul I – SA „”Moldtelecom”;

locul II – ÎM „Orange Moldova”;

locul III – Comrat SA „Moldtelecom”.

Joc de dame

locul I – SA „Moldte­lecom”;

locul II – ÎS „Radiocomunicații”;

locul III – Comrat SA „Moldtelecom”.

 

Echipele plasate pe primele trei locuri au fost distinse cu diplome, cupe, medalii şi premii băneşti. Pen­tru cea mai bună prezentare, au fost menționate echipele Căușeni SA „Mol­dtelecom” și Centrul de Poștă Căușeni.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand