20 mai 2024
Chisinau
Auto

Femeile iau volanul. Descoperă Mașina Anului 2024 preferată de femei. Video

Loading
Auto Femeile iau volanul. Descoperă Mașina Anului 2024 preferată de femei. Video
Femeile iau volanul. Descoperă Mașina Anului 2024 preferată de femei. Video
evmagz.com

Într-un moment special, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, organizatorii competiției WWCOTY au dezvăluit Mașina Anului 2024, alesă exclusiv de femei. Marele câștigător al premiului WWCOTY 2024 (Women’s Worldwide Car of the Year) este noul KIA EV9, un SUV electric care a strălucit și în categoria SUV.

Acest triumf vine după o evaluare detaliată a 62 de modele concurente la ediția WWCOTY 2024, demonstrând că KIA EV9 a impresionat în domenii precum siguranță, experiența de condus, tehnologie, confort, eficiență, impact asupra mediului și raport calitate-preț. Recunoașterea obținută consolidează reputația modelului ca un SUV electric de top.

Juriul, format din 75 de jurnaliste auto din 52 de țări de pe cinci continente, a participat la un proces de evaluare extins, inclusiv teste de condus, analize detaliate și studii riguroase. KIA EV9 a captivat atenția prin aerodinamica excepțională, designul inovator, tehnologia avansată, capacitatea de încărcare bidirecțională și sistemul de încărcare ultrarapid de 800V.

În competiția strânsă, EV9 a concurat cu modele precum Volvo EX30, BMW Seria 5, Aston Martin DB12 și Volkswagen Amarok, dovedindu-și superioritatea în fața acestor concurenți de calibru. Prețul atractiv al modelului a fost, de asemenea, evidențiat de juriu, poziționându-l competitiv în segmentul său.

Alegerea femeilor pentru Mașina Anului 2024 subliniază importanța și impactul pe care femeile îl au în industria auto, consolidând ideea că femeile nu numai că conduc mașini, dar și influențează direcția evoluției acestei industrii. KIA EV9 reprezintă un exemplu clar al concretizării acestui trend, aducând în prim-plan inovația și performanța în lumea automobilelor.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand