22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Fecioarele sociabile, balanțele stresate iar capricornii răsfățați. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Fecioarele sociabile, balanțele stresate iar capricornii răsfățați. Horoscopul săptămânii
Fecioarele sociabile, balanțele stresate iar capricornii răsfățați. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Vă simțiți mai puțin încrezători decât de obicei și vă plictisiți de tot, mai ales la serviciu. Este posibil să aveți o sarcină extrem de apăsătoare și plictisitoare pe care trebuie să o faceți spre binele companiei. Încercați să vă ușurați stresul ascultând muzică și luând pauze frecvente.

Taur

Este posibil să nu fiţi practici şi rezonabili în anumite proiec­te şi decizii pe care trebuie să le luaţi. Puteţi însă să vă gân­diţi mai mult la planurile de viitor pentru a pune în balanţă importanţa anumitor aspecte, mai ales în viaţa personală. Cereţi sfaturi persoanelor apropiate şi nu fiţi impulsiv.

Gemeni

Întârzierile frustrante la finalizarea unui proiect vă pot de­termina să vă îndoiți de abilitățile dvs. Uitați-vă bine la ceea ce faceți și încercați să înţelegeţi unde v-ați blocat. Îngrijo­rările legate de bani vă pot determina să luați în considerare amânarea unei activități. Folosiți ingeniozitatea pentru a o rezolva.

Rac

Chiar dacă vă treziți plini de energie și entuziasm, starea de spirit poate să dispară când vă gândiți la tot ce trebuie să faceți. Ar putea fi momentul să vă întrebați dacă ar trebui să faceți unele schimbări semnificative. Poate ar trebui să căutați o oportunitate care să vă ofere mai multă libertate de mișcare.

Leu

O conștientizare a anumitor aspecte ce ţin de viaţa perso­nală te poate face să te simți deconcentrat. O să încerci să găseşti cele mai bune şi realiste soluţii. Trebuie să ai încre­derea necesară că totul o să fie bine în cele din urmă. Pro­blemele care te supără nu sunt atât de grave pe cât par la prima vedere.

Fecioară

Dorința de a face un serviciu cuiva ar putea să vă atragă în diverse activități de grup. E posibil să participați la o în­tâlnire cu oameni care nu vă sunt familiari. Nu trebuie să vă sperie acest lucru, pentru că sunteţi sociabili, iar această trăsătură vă poate veni în ajutor şi în cele mai încurcate cir­cumstanţe.

Balanţă

Sarcina dvs. de muncă poate fi deosebit de grea și ați pu­tea petrece ore lungi în discuţii interminabile. Relațiile cu ceilalți ar putea fi un pic tensionate. Reduceți stresul ascul­tând muzică și faceți pauze frecvente. Luați o masă bună și apoi faceți o plimbare. Lucrurile vor fi mult mai relaxate în perioada următoare!

Scorpion

Eşti puţin neliniștit și frustrat de felul în care merge viața. Ai responsabilități care trebuie îndeplinite, dar și proiecte care te interesează mai mult decât sarcinile banale. Drept urmare, s-ar putea să fii un pic nerăbdător cu cei din jur. Nu arunca frustrările tale asupra altora! Aminteşte-ţi că totul trece.

Săgetător

Un proiect îţi ocupă tot timpul, iar cei dragi îţi simt lip­sa. Planul tău este să strângi niște bani în plus, pentru o vacanță mult visată, la vară. La serviciu lucrurile decurg bine, iar eforturile voastre nu trec neobservate de șefi. Nu vă lăsați acaparați de muncă, relaxați-vă și bucurați-vă de compania celor dragi.

Capricorn

Nativilor Capricorn le merge excelent atât pe plan senti­mental, cât și la locul de muncă. Sunteți răsfățații astrelor în această perioadă și profitați de tot ceea ce vi se întâmplă. În week-end, persoana iubită s-ar putea să vă pregătească o surpriză și să fie exact ceea ce sperați de foarte multă vreme.

Vărsător

Ai foarte multă treabă la serviciu și prea puțin chef. Obo­seală acumulată va face să fiți foarte agitat. Ar trebui să va odihniți mai mult. Un prieten vă propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani vă face să fiți irascibil și să căutați ceartă cu lumânarea. Atenţie la excesele de orice fel, pentru că există riscul unor mici accidentări.

Peşti

Nu ceda tentaţiilor la cumpărături şi încearcă să pui frână pornirilor de a cheltui bani. În plan personal lucrurile nu stau prea bine, dar nu vei rezolva nimic dacă goleşti portofelul la magazin. Nu uita că în dragoste totul e permis, în afară de plictiseală. E momentul pentru o noapte pasională.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand