22 mai 2024
Chisinau
Sport

Elevi și profesori au demonstrat abilități și fairplay pe teren

Loading
Sport Elevi și profesori au demonstrat abilități și fairplay pe teren

„O minte sănătoasă într-un corp sănătos” a fost motto-ul tradiționalei ediții a Spartachiadei Sindi­catelor din Industria Constructoare de Automobi­le și Mașini Agricole, care a avut loc recent, într-o atmosferă de sărbătoare.

arhivă personală

Participanții au avut posibilitatea să-și testeze forța fi­zică și abilitățile sportive. De fapt, toți au demonstrat că sunt într-o formă sportivă excelentă, însă unele echipe s-au făcut remarcate în mod special la anumite probe.

Competițiile s-au desfășurat la Școala profesională nr. 9, unde există condiții excelente, un teren de fotbal mi­nunat. Administrația și comitetul sindical de la această instituție acordă sportului o atenție sporită. În context, e de menționat faptul că profesorul de educație fizi­că Valeriu Lebedinschi, a fost distins, pentru succesele obținute, cu insigna de onoare a CNSM.

Punctul culminant al acestui eveniment sportiv a fost fotbalul. Toți participanții au remarcat că pe un aseme­nea teren formidabil e păcat să-ți bați joc de ocazii și au oferit un spectacol de calitate și cu fairplay.

Directoarea școlii profesionale nr. 9, Tatiana Caraman, președintele comitetului sindical, Ivan Caftea, președinta organizației de femei din ramură, Viorica Țurcan, și Vic­tor Ceban, vicepreședinte al organizației de tineret din ramură, proaspăt ales, au contribuit la buna desfășurare a spartachiadei .

Echipa învingătoare, a Școlii profesionale nr. 9, a pri­mit, pe lângă diplome, și un set de treninguri, oferit de organizația germană Round Table, condusă de Thomas Fuhrer.

Majoritatea participanților la spartachiadă sunt ti­neri din ramură, dar unii instructori de la școala tehnică profesională au venit cu copiii, demonstrând că practică sportul nu doar sporadic și că acesta e un mod de viață sănătos.

 

Boris BABICI,

președintele Sindicatului din Industria Constructoare de Automobile și Mașini Agricole

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand