25 iunie 2024
Chisinau
Social

Dezmint unele informații privind situația epidemiologică de la SA „Bucuria”

Loading
Social Dezmint unele informații privind situația epidemiologică de la SA „Bucuria”
Dezmint unele informații privind situația epidemiologică de la SA „Bucuria”
timpul.md

Reprezentanții Federației ”Agro­indsind” au primit asigurări că salariații membri de sindicat de la SA „Bucuria” se află, începând cu 1 iulie, în concediul anual de odihnă in corpore și că le-au fost achitate toate plățile prevăzute de lege. Mai mult, procedura de ieșire în concediu concomitentă a întregului colectiv este practicată la unitate deja de mai mulți ani.

Iurie Pojoga, vicepreședinte inte­rimar al Federației „Agroindsind”, a precizat că, totuși, reprezentanții în­treprinderii au confirmat informațiile vehiculate pe larg în mass-media pri­vind înregistrarea unor cazuri de in­fectare cu noul coronavirus. Ei, însă, susțin că este vorba de numai câteva cazuri, și nu de sute, așa cum au scris mijloacele de informare în masă.

Iurie Pojoga a precizat, cu referire la informațiile oferite de sindicaliștii de la SA „Bucuria”, că salariații depistați cu virusul COVID-19 sunt angajați în Secția termoenergetică.

Aceste dezvăluiri vin să infirme informațiile difuzate inițial de depu­tatul Alexandr Slusari pe pagina sa de Facebook, precum că ar fi primit în audiență un grup de angajați de la Fabrica „Bucuria”. Aceștia ar fi cerut să nu le fie divulgate numele, întrucât se tem, și l-au anunțat că aproximativ 100 de lucrători de la întreprindere sunt infectați.

Potrivit lor, administrația ar fi trimis aproape toți salariați în autoizolare pe contul oamenilor, iar acest lucru ar fi provocat revoltă în cadrul colectivului.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand