19 mai 2024
Chisinau
Cititorii ne scriu

Datorită sindicatelor am reuşit să găsim dreptatea

Loading
Cititorii ne scriu Datorită sindicatelor am reuşit să găsim dreptatea
Datorită sindicatelor am reuşit să găsim dreptatea
multumire

Foto: nacentralohio.com

“Buna ziua stimată redacție “Vocea poporului”!

De mult timp am dorit să adresez un mesaj de mulțumire prin intermediul redacției Dvs. celor care mi-au întins o mână de ajutor în clipe­le grele pentru familia noastră. De ce anume “Vocea poporului?”. Pentru că acești oameni cu inima mare au făcut şi fac multe lucruri bune şi pentru ziarul vostru.

Sunt abonată și citesc cu de­osebită atenție ziarul. Pe lângă materialele interesante pe care le citesc cu plăcere, mă bucur când întâlnesc în paginile săptămâna­lului chipul blând și omenos al preşedintelui CNSM, Oleg Bud­za, a celui om cu literă mare care mi-a întins mâna și m-a salutat acum 12 ani. Deși a trecut mult timp de atunci, pentru mine și co­piii mei Oleg Budza este un simbol al dreptății și omeniei. Alături de el, atunci la „Sindicons”, m-au susținut şi preşedintele Federa­ţiei „Sindicons”, Victor Talmaci, precum și vicepreşedintele „Sin­dicons” Oleg Mîrleanu. Datorită acestor oameni, eu cu copiii mei, care au rămas fără tată în urma unui accident de muncă la cari­era “Petriș”, am reuşit să găsim dreptatea.

Deoarece mai suntem în febra sărbătorilor, vreau să vă doresc la toţi să vă fie casa casă, să vă fie masa masă, Domnul să vă aibă în pază! Totodată, îi doresc dlui Oleg Budza multă sănătate şi pu­tere, ca să-i ajute în continuare pe oameni să-și apere drepturile.

 

Cu mult respect pentru Dvs.,

Liuba Cipelenco”

 

Redacția “Vocea poporului” Vă mulțumește, stimată dnă Cipelenco, pentru cuvintele cal­de, adresate persoanelor sus-menționate și Vă asigurăm că și în continuare nu vom rămâne indiferenţi faţă de problemele cetăţenilor. Totodată, aducem sincere mulțumiri pentru mul­tiplele mesaje de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă, primite la redacție din diferite colțuri ale micului nostru plai cu numele Moldova.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand