19 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Dan Balan pe val la Rezina

Loading
Varia Dan Balan pe val la Rezina
Dan Balan

Foto: topromanesc.ro

Binecunoscutul inter­pret basarabean Dan Balan a ajuns să cânte şi în raioanele din Re­publica Moldova.Astfel, el a spart stere­otipurile precum că ar fi uitat de ţara sa.

 

Ba mai mult, cântăreţul a susţinut joi un concert la Rezina. Potrivit presei locale, dar și site-ului oficial al ar­tistului, acesta a cântat pen­tru publicul din acest oraș, spre dezamăgirea fanilor din Chișinău. Concertul a fost organizat cu ocazia campa­niei ”Luna de Sănătate și Se­curitate 2013” și a avut loc la 20 iunie în Piața Centrală din Rezina.

Ultima dată Dan Balan a susținut un concert specta­culos anul trecut la Chișinău. Dan Balan a devenit recent subiect de discuţii aprinse şi asta deoarece interpretul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la un post româ­nesc, că proiectul O-zone i-a adus peste zece milioane de euro. Declarând că prezen­tatorul ”l-a prins” cu între­barea despre banii câștigați la O-zone, Dan a recunoscut că aceștia i-au revenit pentru drepturile de autor. ”Am luat și zece milioane. Mai mult chiar. Pentru drepturi de au­tor, ca autor al pieselor, a fost mai mult”, a spus cântărețul. Dan Balan a explicat că banii au venit pentru albumul care a fost mult timp în topuri în Japonia.

„Nu este vorba de o singu­ră piesă, albumul compus și produs de mine a fost numă­rul unu în Japonia timp de două săptămâni”, a precizat acesta. Mai mult, se pare că Dan Balan are și în prezent venituri frumoase din drep­turile de autor asupra cân­tecului ”Dragostea din tei”, care continuă să fie ascultată de fani.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand