22 iulie 2024
Chisinau
Sport

Cupa Federației „Agroindsind” „Junior 2016” a plecat la Cricova

Loading
Sport Cupa Federației „Agroindsind” „Junior 2016” a plecat la Cricova
Cupa Federației „Agroindsind” „Junior 2016” a plecat la Cricova
cupa-agroindsind

Foto: arhivă personală

 

La 29 mai, în oraşul Ialo­veni, la iniţiativa Biroului Operativ al Branşei Vinifi­caţie, viticultură şi produce­rea băuturilor alcoolice, cu suportul Biroului Executiv al FNSAA „Agroindsind” şi primăriei oraşului, a avut loc campionatul de fotbal „Junior 2016”.

 

La competiţie au participat echipele de fotbal ale sindicatelor de bază: SA „Bucuria”, Combina­tul de Vinuri „Cricova” SA şi SRL „Industrial Manufacturing Group” Ialoveni.

Campionatul a fost deschis ofi­cial de către Sergiu Armaşul, pri­marul oraşului Ialoveni, care a mulţumit oaspeţilor participanţi pentru vizitarea „capitalei tinere­tului” şi a urat succes tuturor.

După o luptă încordată în me­ciurile arbitrate de Mihail Răilea­nu, metodist pe sport al primăriei Ialoveni, Cupa Federaţiei „Junior 2016” a fost cucerită de către echi­pa de fotbal a Combinatului de Vinuri „Cricova” SA. Locul doi a revenit echipei de la SA „Bucuria”, iar locul trei – echipei sindicatului nou-creat, SRL „Industrial Man­facturing Group.

Pentru locul I, echipei Combi­natului de Vinuri „Cricova” SA i-a fost decernată  Cupa Federaţiei „Junior 2016”, diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi diplo­mă din partea primăriei Ialoveni. Ocupantei locului II i-a fost decer­nat mini-trofeul „Steaua succesu­lui”, diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi diplomă din par­tea primăriei Ialoveni. Pentru lo­cul III, echipa a fost premiată cu balonul de piele contrasemnat de participanţi, diploma de onoare a FNSAA „Agroindsind” şi diploma din partea primăriei Ialoveni.

Deţinătorul trofeului Cupa Fe­deraţiei „Junior 2016”, Combi­natul de vinuri „Cricova” SA, şi-a exprimat dorinţa de a participa la campionatul de fotbal Super Cupa Federaţiei 2016, care va avea loc în oraşul Ceadâr-Lunga.

 

Iurie POJOGA,

secretar  executiv FNSAA „Agroindsind”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand