26 septembrie 2023
Chisinau
Sport

Cu talentul câștigăm meciuri, cu munca în echipă şi cu inteligenţa câştigăm campionate

Loading
Sport Cu talentul câștigăm meciuri, cu munca în echipă şi cu inteligenţa câştigăm campionate
Cu talentul câștigăm meciuri, cu munca în echipă şi cu inteligenţa câştigăm campionate
spartachiada-1

Foto: vocea.md

Sindicatul lucrătorilor din do­meniul Cadastrului, Geodeziei şi Geologiei SINDGEOCAD a organizat, recent, competiţii de volei, băr­baţi, între echipele instituţi­ilor de ramură, pentru Cupa Sindicatului. Turneul a avut loc în sala sportivă a Acade­miei de Studii Economice cu participarea a patru echipe: Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru, Î.S. ”Cadastru”, Î.S. INGEOCAD şi Î.S. IPOT.

 

Fiind deja o tradiţie frumoasă, în cadrul sindicatului de ramură SIND­GEOCAD, competiţia a decurs într-o atmosferă de prietenie, echipele dând dovadă de un comportament sportiv şi binevoitor.

La competiţie au fost prezenţi şi suporteri, care şi-au încurajat echi­pele favorite. Echipele au demonstrat un nivel înalt de pregătire, dovadă fi­ind implicarea cu succes a colabora­torilor instituţiilor sus–menţionate, atât în activitatea profesională, cât şi în cea sindicală.

 

spartachiada-1

Foto: vocea.md

 

Cupa Sindicatului a fost câştigată de către echipa Î.S. INGEOCAD, care a obţinut victorie în majoritatea me­ciurilor. Cu această ocazie, o felici-tăm și urăm noi victorii tuturor par­ticipanţilor la acest eveniment spor­tiv.

De menţionat că scopul turneu­lui de volei, organizat de Sindicatul SINDGEOCAD, a fost de a promova în colectivele de muncă un mod de viaţă sănătos. Cheia succesului unei productivităţi înalte este de a antre­na cât mai mulţi membri de sindicat în activităţile cultural-sportive, a propaga rolul important al sportu­lui pentru sănătate şi consolidarea colectivelor, sporirea spiritului de echipă în cadrul fiecărei instituţii, in­clusiv al ramurii.

Pe 22 martie 2014, se va desfăşu­ra o altă competiţie la volei, unde vor concura reprezentantele sexului fru­mos de la aceleaşi instituţii.

 

Galina Frumusache,

preşedinta Sindicatului din domeniul Cadastrului, Geologiei şi Geodeziei SINDGEOCAD

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand