20 mai 2024
Chisinau
Social

Consiliul de Femei din cadrul CNSM, la cinci ani de activitate

Loading
Social Consiliul de Femei din cadrul CNSM, la cinci ani de activitate

La cinci ani de la constituirea Consiliului de Femei din cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Mol­dova, a fost organizată o ședință de evaluare a activității și au fost trasate obiective strategice pentru viitor. La eveniment au participat reprezentante ale centre­lor sindicale național–ramurale, conducerea CNSM și reprezentanți ai societății civile.

consiliu-femei

Consiliul de Femei a fost înființat în decembrie 2012 pentru a participa activ la realizarea politi­cilor sindicale în vederea protecției drepturilor profesionale, economi­ce și sociale, a implicării la toate nivelurile în cadrul dialogului so­cial pentru apărarea drepturilor și garanțiilor sociale nu doar a feme­ilor, ci a tuturor salariaților, astfel încât să putem avea familii fericite, prospere.

La evenimentul festiv a parti­cipat și Oleg Budza, președinte CNSM, de susținerea căruia Con­siliul de Femei s-a bucurat de la bun început. Liderul sindical a menționat, în discursul său, că femeile sunt susținătoarele echili­brului la locul de muncă și aducă­toare de fericire în căminul familial, chiar dacă se confruntă cu foarte multe probleme.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand