30 mai 2024
Chisinau
Social

Congresul ordinar al FSIBA, amânat din cauza pandemiei de COVID-19

Loading
Social Congresul ordinar al FSIBA, amânat din cauza pandemiei de COVID-19
Congresul ordinar al FSIBA, amânat din cauza pandemiei de COVID-19
unsplash.com

Reprezentanții Federației Sindicale a Lucrătorilor din Instituțiile Bancare și de Asigurări aduc la cunoștință faptul că situația epidemio­logică din țara noastră pri­vind pericolul de infectare cu noul coronavirus a de­terminat amânarea lucrări­lor Congresului ordinar al acestei organizații, preco­nizat pentru 15 mai 2020.

Victor Onici, președintele FSIBA, a precizat că o nouă hotărâre privind stabilirea datei de desfășurare a Con­gresului al V-lea al aces­tei federații sindicale va fi aprobată de Biroul Executiv și expediată în atenția celor vizați, după ce situația epi­demiologică din țară se va ameliora și va fi posibilă organizarea întrunirilor în masă.

Anterior, și alte sindicate de ramură, inclusiv Federa­ţia Sindicatelor Feroviarilor şi Federaţia Sindicatelor Lu­crătorilor din Industria Chi­mică şi Resurse Energetice, și-au amânat congresele, din cauza situației legatede COVID-19. Pentru ca aceste federaţii să nu rămâ­nă fără conducere, s-a decis ca mandatul preşedinţilor să fie în vigoare până la ur­mătorul congres.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand