26 septembrie 2023
Chisinau
Vocea copiilor

CNSM a desemnat învingătorii concursului „Toţi copiii au drepturi”

Loading
Vocea copiilor CNSM a desemnat învingătorii concursului „Toţi copiii au drepturi”
CNSM a desemnat învingătorii concursului „Toţi copiii au drepturi”
concurs-cnsm

Foto: vocea.md

La 3 iunie curent, a avut loc ceremonia de premiere a copiilor care au partici­pat la concursul de desen cu genericul „Toţi copiii au drepturi”, organizat de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

 

La deschiderea festivității, cu frumoase urări de bine s-a adresat participanţilor Mi­hail Hîncu, vicepreședinte al CNSM: „Mă bu­cur că, pe parcursul anilor, sindicatele au or­ganizat mai multe acțiuni legate de activitatea copiilor. Aici ași dori să menționez contribuția considerabilă a CNSM la organizarea odih­nei de vară a copiilor”. În alt context Mihail Hîncu a ținut să le mulțumească profesorilor și părinților ( o parte din ei prezenți la eveni­ment) pentru aportul pe care l-au adus la edu­carea și valorificarea talentului, încurajându-i să participe și la acest concurs.

La rândul ei, Liuba Rotaru, președinta Consiliului de Femei din cadrul CNSM, a menţionat: „Acest concurs a fost consacrat Zilei Internaţionale a Copilului, o zi în care conştientizăm că cea mai mare bogăție a unei țări sunt copiii pe care permanent trebuie să-i sprijinim și susține prin acțiuni și fapte bune”.

La finele manifestării, învingătorilor con­cursului de desen pentru copii cu genericul „Toţi copiii au drepturi” le-au fost înmânate, din partea conducerii CNSM, diplome și ca­douri. Printre cei mai talentați copii au fost: Ion Gonţa, Eric Miron, Nicoleta Eriomenco (Sindicatul „Sindindcomservice”); Cristina Brodescu, Maricica Galiţ, Doina Alexandru (Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor din Co­municaţii); Arina Bodiu, Sandu Corcodel, Anastasia Poludniţîna (Federaţia „SIND-LEX”); Ionela-Vlada Morari, Iulia Hiţenco, Sergiu Şestovschi (Federaţia „SINDICONS”); Elena Vrabie, Cristina Gîsca, Rada Cioca (Fe­deraţia „Agroindsind”).

La eveniment au participat 50 de copii din 16 centre sindicale naţional-ramurale.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand