20 mai 2024
Chisinau
Social

Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova. Salarii excepționale așteaptă angajații calificați

Loading
Social Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova. Salarii excepționale așteaptă angajații calificați
Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova. Salarii excepționale așteaptă angajații calificați
dosarmedia.md

Ești în căutarea unui loc de muncă care să-ți ofere stabilitate financiară, împlinire profesională și salariu tentant? Recent Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut cunoscută lista cu cele mai bine plătite locuri de muncă vacante, oferind perspectiva unei cariere bine remunerate pentru cei în căutare de angajare.

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din Hâncești este la vârful listei, oferind un salariu atrăgător de 43 200 lei pentru poziția de maistru în construcția de drumuri. În plus, compania caută ingineri, operatori și finisori, oferind compensații substanțiale între 35 500 și 38 400 lei.

De asemenea, BAUTEX COMPOSITES SRL din Strășeni caută un tehnolog-șef, oferind un salariu de până la 35 000 lei, alături de locuri de muncă pentru lăcătuși-reparatori, cu salarii între 10 000 și 15 000 lei.

Sectorul serviciilor nu este mai prejos în ofertele sale, cu TEHNO MS SRL din Chișinău angajând operatori pentru call center, cu salarii cuprinse între 15 000 și 30 000 lei.

În domeniul medical, Serviciul Medical al Ministerului Afacerilor Interne din Chișinău caută medici specialiști și de familie, oferind salarii competitive între 24 500 și 27 450 lei.

Acestea sunt doar câteva dintre oportunitățile de angajare remunerate generos disponibile pe piața muncii din Republica Moldova. Pentru cei interesați de detalii suplimentare sau de alte oportunități de angajare, ANOFM oferă acces la o bază de date completă și totodată asistență la numărul de telefon: 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate).

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand