30 mai 2024
Chisinau
Varia

Cel mai important despre noile modele iPhone XS, XS Max și XR. Cât de scurt posibil

Loading
Varia Cel mai important despre noile modele iPhone XS, XS Max și XR. Cât de scurt posibil
Cel mai important despre noile modele iPhone XS, XS Max și XR. Cât de scurt posibil
engadget.com

Pe 12 septembrie, Apple a prezentat trei modele noi de iPhone și a patra generație de ceasuri inteligente Apple Watch, iar astăzi a fost dat startul vânzărilor (cu excepția XR). Telefoanele în general copiază iPhone X (fără senzor de amprentă), cu Face ID, însă cu unele diferențe. Cât de scurt posibil le menționăm.

iPhone XS

La exterior seamănă cu un iPhone X, cu aceleași 5,8 cm, dar cu un nou procesor foarte rapid A12 Bionic și în sfârșit cu Dual SIM.

O altă „inovație” este culoarea „de aur” și versiunea de 512 gigabyte. Bateria de 2658 mAh, promite o autonomie cu 30 de minute mai mare decât iPhone X.​​ Adică nimic la acest capitol.

iPhone XS Max

Cu un ecran de 6,5 inch (încă nu au existat iPhone-uri cu așa display mare) și cu o baterie ce ține cam cu o oră și jumătate mai mult decât iPhone X, modelul pare să aibă succes la partea bărbătească. Restul probabil, același XS.

technobuffalo.com

iPhone XR

O versiune mai ieftină: ecranul LCD în loc de OLED (la fel ca iPhone 8), ramă din aluminiu, nu din oțel. Ecranul este însă de 6,1 cm, iar în cazul culorilor: alb, negru, roșu, galben, coral și albastru.

Cu o singură cameră poate defocaliza fundalul fix. Procesorul este A12 Bionic. Într-un cuvânt – pentru „bugetari”.

În vânzare: din 26 octombrie.

Apple Watch

mobilesyrup.com

Apple Watch Series 4 – cu un ecran mai mare decât înainte (dimensiunea corpului aproape neschimbată). Are electrozi integrați în spate ca să genereze o electrocardiogramă (EKG), dar numai în SUA.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand