20 mai 2024
Chisinau
Varia

Capricornii dau dovadă de diplomație, vărsătorii autodisciplinați, iar peștii cu aflux de energie. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Capricornii dau dovadă de diplomație, vărsătorii autodisciplinați, iar peștii cu aflux de energie. Horoscopul săptămânii
Capricornii dau dovadă de diplomație, vărsătorii autodisciplinați, iar peștii cu aflux de energie. Horoscopul săptămânii
yoneltkoleji.com

Iata care sunt previziunile situatiilor pentru care astrele te predispun.

Berbec

Fiți cumpătat și nu vă enervați pentru nimicuri, spe­riindu-i pe cei din jur.  Miercuri tensiunea se va re­duce. În zilele de miercuri sau vineri este probabilă o întâlnire de afaceri fructuoasă. Ziua de sâmbătă este una benefică pentru comunicare creativă, iar duminică ați putea obține informații importante.

Taur

În această săptămână nu este cazul să vă grăbiți, or încercarea de a depăși un obstacol în grabă s-ar putea solda cu traume fizice sau morale. Este mai indicat să găsiți o modalitate de a ocoli barierele. Ziua de miercuri nu este benefică pentru a începe ceva nou. Străduiți-vă să evitați niște întâlniri ne­plăcute.

Gemeni

Una din sarcinile importante este să reduceți ten­siunea emoțională și cea de la locul de muncă și să începeți să vă restabiliți potențialul energetic. Eforturile dvs. vor aduce rezultatul scontat și vor fi vizibile pentru toți. Ziua de sâmbătă  merită s-o dedicați  pentru a crea o atmosferă armonioasă în familie.

Rac

Ar trebui să evitați stresul, care vă poate submina echilibrul emoțional. Ați muncit mult și din greu, și acum ar putea apărea ocazia să vă bucurați din plin de realizările și succesele dvs. Joi, apărați-vă interesele. Există posibilitatea de reînnoire a unor relații mai vechi.

Leu

Îngrijorările dvs. vizavi de propriile capacități sunt neîntemeiate, încercați să optați  pentru ceva anu­me și  să mergeți până la capăt, chiar dacă aveți dubii. Situația la locul de muncă se va schimba spre bine. Pentru ziua de vineri este mai indicat să nu planificați nimic serios.

Fecioară

Străduiți-vă să profitați de încrederea în forțele proprii și de atitudinea binevoitoare a superiorilor pentru a depăși dificultățile profesionale. Este o pe­rioadă bună pentru a face hobby-uri noi. Este im­portant să vă creați un mediu confortabil, care vă va permite să aveți o viziune optimistă despre lume.

Balanță

În această săptămână, veți tinde inconștient să vă implicați în diferite aventuri. Nu se știe dacă aceas­tă activitate riscantă va fi justificată prin atingerea scopului, dar experiențele de neuitat vă sunt ga­rantate. Joi, veți fi în stare să atenuați practic orice disensiune.

Scorpion

S-ar putea întâmpla ca această săptămână să vă demonstreze clar complexele interne. Ei bine, ast­fel, va fi mai ușor să le depășiți. De altfel, să știți că veți avea parte de succes. Veți avea ocazia să scăpați de multe probleme, doar că va trebui să aveți încredere în forțele proprii.

Săgetător

Modestia dvs. ar trebui limitată la faptul, că nu veți vorbi prea mult despre propriile realizări. Nu vă fie frica să luați decizii, să vă asumați responsabilități. Aveți încredere în sentimentele dvs. Marți, străduiți-vă să evitați disputele cu superiorii, or acest lucru poate genera conflicte.

Capricorn

În această săptămână, va trebui să dați dovadă de diplomație, nu este cazul să dați buzna în lumea interioară a altor persoane. A doua parte a săptă­mânii se poate dovedi a fi un moment potrivit pen­tru a ajusta bugetul familiei, astfel că veți reuși să restabiliți destul de bine rezervele financiare.

Vărsător

Activitatea fructuoasă și autodisciplina sunt calitățile care vă pot deschide noi perspective. În zilele de miercuri și joi dintr-un pic de neatenție ați putea deveni uituc și ați putea întârzia. În weekend, astre­le vă recomandă să mergeți în ospeție, la concert.

Pești

În sfârșit, veți simți un aflux de energie ceea ce vă va permite să vă implicați  în diverse proiecte și să soluționați și cele mai neordinare chestiuni.   Mul­titudinea de idei vă va ajuta să vă manifestați în ca­litate de lider. Va fi o săptămână plină de contacte, călătorii, întâlniri și comunicare.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand