30 mai 2024
Chisinau
Varia

Capricornii cu perspective noi, gemenii constructivi iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Capricornii cu perspective noi, gemenii constructivi iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
Capricornii cu perspective noi, gemenii constructivi iar balanțele răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
pixabay.com

Citește previziunile astrale pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Evenimentele principale ale acestei săptămâni se vor desfășura într-o atmosferă de calm. Vei avea mult de muncă, iar aceasta va fi și destul de diversă. Marți ai face bine să te ocupi de rutina zilnică, joi evită deci­ziile pripite.

Taur

Încearcă să nu te lași pradă melancoliei de toamnă. Luni ai grijă să nu începi ceva nou. Marți relațiile din domeniul afacerilor ar putea deveni tensionate. Zile­le de odihnă ți-ar putea furniza câteva surprize ce țin de cămin și familie.

Gemeni

În general, săptămâna este una constructivă și be­nefică pentru tine. Înaintează spre scopul propus cu fermitate. Este o perioadă favorabilă pentru a lega niște prietenii. Joi vei avea parte de niște evenimente plăcute. În zilele de odihnă nu sta în casă.

Rac

Nu este indicat să-ți faci planuri mărețe pentru vii­torul apropiat, or acestea ar putea fi date peste cap. Este o perioadă bună pentru a soluționa conflictele. Nu te lansa în acțiuni hazardante. În zilele de odihnă fă-ți timp pentru distracții sau vizite la rude.

Leu

Este o perioadă benefică pentru schimbări. Nu este cazul să rămâi doar din obișnuință la locul de muncă de care ești sătul sau alături de o persoană cu care nu-ți este interesant. Trasează-ți scopuri mărețe. În zilele de odihnă, ai putea avea prilej de bucurie.

Fecioară

Soluționează problemele pe parcurs, nu irosi forțele pentru a critica și a-ți plânge de milă. Gestionează-ți judicios veniturile. Vineri este o zi perfectă pentru o întrevedere cu prietenii. Duminică alege odihna acti­vă pentru a-ți recupera puterile.

Balanță

În această săptămână vei avea parte de întâlniri in­teresante, vei cunoaște alte persoane. Vei resimți un aflux de puteri încât vei fi în stare să răstorni și munții. Comunicând cu familia, nu trage concluzii pripite, reflectă asupra fiecărui pas.

Scorpion

Te așteaptă o perioadă activă. Ia aminte la ce-ți șoptește intuiția și mergi înainte. La serviciu toate lucrurile se aranjează în favoarea ta. Relațiile cu cei din jur se vor ameliora și te vei bucura de armonie. Săptămâna este una potrivită pentru întâlniri roman­tice.

Săgetător

Încearcă să ai o viziune filozofică asupra lumii. Ai putea fi îngrijorat din cauza unei tensiuni interne gata să răbufnească în orice moment. Ai face bine să îmblânzești acest dragon înainte că el să-ți facă viața amară. Evită întâlnirile inutile și neplăcute.

Capricorn

Prima jumătate a săptămânii, ți-ar putea deschide niște perspective noi, totuși astrele-ți sugerează să eviți agitația. Munca la serviciu ar putea să-ți aca­pareze practic tot timpul, dar nu uita de odihnă. În zilele de week-end evită situațiile de conflict.

Vărsător

Este deosebit de important să dai dovadă de tena­citate pentru a atinge scopurile trasate. Încearcă să fii cât mai corect cu cei din jur, vorbește mai puțin și fă mai mult. Vineri vei reuși să soluționezi cele mai stringente probleme.

Pești

Ai nevoie să te concentrezi pe cele mai importante lucruri. Apără-ți interesele, dar fă-o cu tact. Deocam­dată ai face bine să nu vorbești nimănui despre noile idei, or încă nu e timpul. Succesul va fi de partea ce­lor care încearcă să facă anumite schimbări în viață.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand