1 decembrie 2021
Chisinau
Varia

Berbecii nemulțumiți, sagetătorii harnici iar capricornii aventurați. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii nemulțumiți, sagetătorii harnici iar capricornii aventurați. Horoscopul săptămânii
Berbecii nemulțumiți, sagetătorii harnici iar capricornii aventurați. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urma eforturilor de­puse în câmpul muncii. Deocamdată sunteți nemulţumit, pentru că nesiguranţa financiară din ultima vreme v-a dat mult de furcă. Rezumați-vă la cheltuieli strict necesare. Aveți încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat.

Taur

Este o perioadă în care vă veți reaminti de faptul că viaţa chiar este frumoasă şi merită să vă bucurați din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a vă gândi cum vreți să fiți în viitor, ce fel de relaţii vreți să aveți. Indiferent ce se petrece în jur, demonstrați înţelegere.

Gemeni

Ați dori să vă ascundeți într-o cochilie, să stați departe de zgomotul cotidian şi de semeni. Cu toate că vă este greu să vă liniştiți gândurile, până la urmă, dacă vă străduiți puţin, veți reuşi. Aveți nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu dvs.

Rac

Multe şi mărunte aflați de la prieteni. De aceea, fiți deschis şi ţineți cont de ceea ce vi se spune. Chiar dacă unele remarci vă displac şi în acestea veți descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre sfârşitul săptămânii, ar fi bine să vă relaxați şi să tăifăsuiți cu cineva de încredere.

Leu

Pentru că este nevoie să faceți faţă la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale, este posibil să vă neglijați seri­os familia şi îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale, fiți prudent şi urmăriți fiecare ocazie în acest sens.

Fecioară

O săptămână excelentă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Tot ce este legat de rafinare sufle­tească vă aduce multă linişte și pace. Posibil ca din partea colegilor de muncă să întâmpinați diverse neplăceri, lucru care vă poate schimba starea de spirit. Însă apelați la tole­ranţă și cumpătare.

Balanţă

Se întrezăresc informaţii preţioase legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Deocamdată aveți grijă de cheltuielile curente şi de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Partenerul de viaţă vă oferă sprijin ma­terial substanţial.

Scorpion

Este bine să fiți atent la ceea ce se petrece în segmentul re­laţiilor parteneriale. În primul rând, detaşați-vă de partenerii vechi şi gândiți-vă la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Fiți deschis sufleteşte şi părăsiți zona de confort în care vă aflați de multă vreme.

Săgetător

Multă forfotă la serviciu. Sunteți foarte harnic, reuşind să-i molipsiți şi pe cei din preajmă cu elanul muncitoresc. Totuşi, dozaţi-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să vă suprasolicitați. De evitat, pe cât e posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Capricorn

Veselia şi cheful de aventuri sunt atributele de bază. Puteți să vă îndrăgostiți la prima vedere, să petreceți alături de ori­cine, ba chiar să-i antrenați şi pe ceilalţi într-un carusel de întâmplări hazlii. Fiți prudent, temperaţi-vă manifestările şi ţineți cont şi de opiniile celorlalţi.

Vărsător

Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, a grădinii şi pentru reuniuni de familie. Chiar aveți şanse să plănuiți o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câştigat. Veți primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii.

Peşti

Multă lume roieşte în jur şi de aici şi o paletă largă de infor­maţii. Abundența subiectelor discutate vă poate obosi. Unii apropiaţi vă vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Fiți reţinut la vorbă şi discutați strictul necesar. S-ar putea să fiți nevoit să călătoriți frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale şi personale.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și