19 iulie 2024
Chisinau
Varia

Berbecii insistenți, gemenii energici iar fecioarele cam pesimiste. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii insistenți, gemenii energici iar fecioarele cam pesimiste. Horoscopul săptămânii
Berbecii insistenți, gemenii energici iar fecioarele cam pesimiste. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Lăsați-vă ghidat de intuiție, iar principalul lucru de care trebuie să țineți cont este să nu insistați. Aveţi curaj să priviţi la dvs., cel de ieri, pentru că acum aveţi alte resurse la îndemână și știţi să rezolvaţi situațiile de odi­nioară cu care v-aţi confruntat.

Taur

Nu ajunge doar să visaţi până departe, să aruncaţi în Univers dorințele și planurile dvs. și apoi să staţi pasiv să se materializeze. Cadru astral bun pentru a vă baza pe propriile forțe, pe abilitățile și cunoștințele pe care le dețineți, pentru analiză, pentru planificare.

Gemeni

Sunteți plin de energie și convingător. Dacă vedeţi că o veche promisiune nu se mai materializează, poate ar fi bine chiar să vă luaţi gândul de la acel plan. E semn că nimeni nu are interesul să vă ajute, iar dvs., singur, mo­mentan, nu puteți trece la etapa următoare.

Rac

Sunteţi în plin proces de creație a unui proiect, de la care aveaţi mari așteptări, dar ceva se oprește. Trebuie să staţi pe loc, ceea ce devine frustrant pentru un om înflăcărat, dar vocea interioară vă atrage atenția că in­vestiţi prea multă energie într-o direcție care nu e cea mai adecvată.

Leu

Sunteţi tentat să faceţi tot felul de comparații care, oricum aţi aranja lucrurile, ies în defavoarea dvs. Cel de alături are mai mult succes, e mai norocos, dar nu, opriţi-vă din analize și descoperiţi că nici dvs. nu sunteţi mai prejos decât cel cu care vă măsuraţi forțele.

Fecioară

Sunteţi într-o pasă cam pesimistă în care, oricum aţi privi lucrurile, nu vedeţi nimic bun în ele. Exageraţi totuși gravitatea situației, vă faceţi prea multe griji pentru nimic. Nu prea sunteți cu gândul la serviciu, nu este o perioadă potrivită pentru idei mărețe sau decizii majore.

Balanţă

V-aţi detașat de o situație și descoperiţi că nu vă mai atrage. E ca și cum aţi uitat pe cineva, aţi părăsit o acțiune de la care vă trăgeaţi energia cândva. Este timpul să faceți schimbări în ceea ce privește stilul de viață, fie că este vorba despre mișcare, despre a acorda mai mult timp unor hobby-uri.

Scorpion

Uneori, a fi om matur nu e cel mai mare atu, pentru că vârsta vă face să priviţi lucrurile doar dintr-o perspec­tivă gravă, cea a responsabilităților. Ori, în situația de față, nu de griji e nevoie, ci de o ușoară indiferență, ca să nu mai puneţi totul sub semnul întrebării.

Săgetător

Aţi împărtășit cândva un secret unei persoane care nu a știut să fie discret și se pare că a împânzit taina peste tot. Nu vă speriaţi, chiar dacă acum știe toată lumea ce aveaţi de gând să faceţi, mai bine v-aţi apuca de treabă și aţi pune în practică ceea ce era doar un vis.

Capricorn

Lucrurile s-au schimbat, nu mai merg în direcția pe care o știaţi și sunteţi un pic luat prin surprindere, mai ales dacă nu sunteţi genul de om care adoră noutatea. Este timpul să vă gândiți la nevoile celor dragi, la cum ați putea să le îmbunătățiți viața.

Vărsător

Vă comportați ca în povestea cu drobul de sare. Aţi transformat un banal motiv de stres într-o problemă mult mai gravă decât este și vorbiţi lumii numai despre ea, ca și cum ar fi cea mai mare povară a momentului. Aspecte frumoase se întrevăd în sfera socială.

Peşti

Aveţi alături o persoană cu un caracter rebel, mult prea energică şi stresantă, pentru un om calm ca dvs., dar în loc să vă enervaţi, aţi putea să vă folosiţi de energia sa debordantă. Dacă nu aveţi aceeași energie, lăsaţi-l pe el să fie motorul care duce în spate mașinăria pe care o conduceţi, de fapt.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand