19 aprilie 2021
Chisinau
Varia

Berbecii flexibili, gemenii calmi iar racii schimbă lumea. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii flexibili, gemenii calmi iar racii schimbă lumea. Horoscopul săptămânii
Berbecii flexibili, gemenii calmi iar racii schimbă lumea. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Este posibil ca un membru al familiei să nu îşi respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani. S-ar putea să aibă motive obiective. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi cu familia. Exemplul tău este urmat și de alții, ceea ce este extrem de tonic pentru tine.

Taur

Pe plan profesional, eforturile din ultima perioadă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Amânaţi întâlnirile cu prietenii şi evitaţi deplasările cu autoturismul, pentru că riscaţi să fiţi implicat în accidente.

Gemeni

E posibil ca partenerul de viaţă să vă facă reproşuri ne­întemeiate. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în speci­al, partenerului de viaţă. Apar noutăţi la serviciu, pot fi şi bani, dar şi proiecte care să vă pună în valoare.

Rac

Nu puteți schimba lumea. Poți schimba însă în bine mi­cul tău univers, astfel încât lucrurile să devină mai plăcute, mai calme și mai suportabile în jurul tău. Să nu te mire dacă exemplul tău va fi urmat și de alții. Speculaţiile finan­ciare sunt de evitat.

Leu

Se pare că aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu sunt suficient de cooperanţi. Stă­pâniţi-vă nervozitatea, fiindcă riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. În week-end este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.

Fecioară

Este posibil să deveniţi impulsiv din cauza unei neînţele­geri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Fiţi pru­dent în afirmaţii. Ar fi înțelept să vă stăpâniți nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață. Uneori indiferența este utilă și nu este neapărat o dovadă de nepăsare.

Balanţă

Din punct de vedere astrologic, este recomandat să amâ­naţi întâlnirile de afaceri programate, pentru că este posi­bil să nu fiţi în cea mai bună formă intelectuală şi riscaţi să luaţi decizii păguboase. În schimb, este o perioadă bună pentru a petrece mai mult timp în familie şi pentru a rezol­va diverse mici probleme în casă.

Scorpion

Puteți primi o veste în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă v-ar putea reproşa că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria sau chiar să renunţaţi. Vin momente cu mare încărcătură emoțională, care te vor marca pentru un timp.

Săgetător

În prima parte a săptămânii s-ar putea să fiţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Sunteţi predispus la unele proble­me de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn

Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri, într-o chestiune fi­nanciară. Evitaţi reproşurile şi căutaţi o soluţie comună. Parcurgeţi o perioadă favorabilă în ceea ce priveşte rela­ţiile cu cei dragi.

Vărsător

Din cauza unor evenimente neprevăzute, s-ar putea să fiţi nevoit să vă modificaţi programul. Nu vă puneţi mari spe­ranţe într-o afacere demarată recent, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment!

Peşti

Aveţi ocazia să demaraţi o activitate care vă poate adu­ce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Orice dispută poate degenera într-un scandal. În a doua parte a perioadei, un prieten de familie v-ar putea face o surpriză plăcută.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și