14 iunie 2024
Chisinau
Varia

Berbecii evită emoțiile, fecioarele răbdătoare și precaute iar vărsătorii au motive de bucurie. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii evită emoțiile, fecioarele răbdătoare și precaute iar vărsătorii au motive de bucurie. Horoscopul săptămânii
Berbecii evită emoțiile, fecioarele răbdătoare și precaute iar vărsătorii au motive de bucurie. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

În această săptămână vei vedea din alt unghi treburile complicate. Abține-te de la încheierea unor tranzacții și nu începe proiecte noi. Încearcă să-ți menții buna dispoziție, evită emoțiile. Zilele de odihnă vor fi destul de reușite în toate domeniile vieții.

Taur

Pe parcursul întregii săptămâni, vei deborda de energie și creativitate. Acest lucru te va ajuta să faci mai multe treburi. Perioada este potrivită pentru realizări în activi­tatea profesională. Identifică treburile cele mai impor­tante și apucă-te să le faci.

Gemeni

Săptămâna va fi una reușită. E importantă atmosfera, nu perfecțiunea. Încearcă să eviți situațiile de conflict, or nu vei avea noroc în polemici și certuri. Astrele îți sugerea­ză să-ți petreci zilele de odihnă în compania prietenilor sau a persoanelor apropiate.

Rac

În această săptămână trebuie să încerci să ții personal situația sub control. Trebuie să conștientizezi nu doar cele mai defectuoase direcții de activitate, dar și pe cele cu perspective mai mari. În zilele de sâmbătă și dumini­că, odihnește-te împreună cu familia.

Leu

Nu lua în seamă micile confuzii care ar putea apărea, apropo, nu din vina ta. Unele planuri ar putea eșua din cauza că nu vei avea timp ca să le realizezi. Încearcă să aduni cât mai multe emoții pozitive, comunică cu per­soanele agreabile.

Fecioară

În chestiunile ce țin de activitatea profesională ai face bine să dai dovadă de răbdare și precauție. Vei avea o sumedenie de oportunități, planifică cu îndrăzneală treburile dificile și întâlnirile importante pentru această perioadă. În week-end alege odihna liniștită.

Balanță

Nu este cazul să te relaxezi și să te lași dus de val. Fă-ți planuri, totuși, nu te monta pentru un rezultat anumit, ci lasă hazardul să acționeze. Afacerile lansate acum se vor dovedi a fi profitabile. Vei simți nevoia să acumulezi cunoștințe noi.

Scorpion

Vei fi energic și întreprinzător. În pofida agitației de la serviciu, totuși, vei avea parte de o săptămână agreabi­lă. Încearcă să dedici mai mult timp activității îndrăgite. În zilele de odihnă vei avea nevoie de forțe pentru a soluționa chestiunile ce țin de casă și menaj.

Săgetător

În această săptămâna ai putea începe treburile care-ți vor aduce stabilitate în viață. Deși ai multe angajamen­te, fă-ți timp și pentru a comunica cu prietenii. Atmo­sfera din zilele de odihnă va favoriza distracția, odihna și buna dispoziție.

Capricorn

Nu pune acum la cale treburi noi, mai ales proiecte de anvergură, chiar dacă îți va fi greu să reziști tentației de a-ți ameliora treburile cu ajutorul unor afaceri noi. Peri­oada este una benefică pentru a aplica experiența alto­ra, nu te jena și întreabă tot ce te interesează.

Vărsător

În aceste zile nu doar că ți se permite să-ți urmezi dorințele, mai mult, acest lucru este benefic pentru tine. Încearcă să-ți trasezi un scop important și începe să în­aintezi spre realizarea acestuia, astfel vei putea să-ți faci ordine în viață. Persoanele apropiate ți-ar putea furniza motive de bucurie.

Pești

Îți vei dori o săptămână marcată de liniște și calm, însă la serviciu ar putea să apară niște sarcini neașteptate. Ai face bine să te concentrezi pe sporirea nivelului de educație, acumularea de cunoștințe care ți-ar putea fi de folos în viață. Poți planifica niște schimbări radicale.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand