1 decembrie 2021
Chisinau
Varia

Berbecii eficienti, scorpionii motivați iar peștii sensibili. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii eficienti, scorpionii motivați iar peștii sensibili. Horoscopul săptămânii
Berbecii eficienti, scorpionii motivați iar peștii sensibili. Horoscopul săptămânii
pixels.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Soarele, Mercur şi Marte se află în zodia Fecioarei şi asta înseamnă că lucraţi din greu pentru a fi mai eficienţi. Tre­buie, însă, să vă dozaţi energia astfel încât să nu fiţi epui­zaţi. Trebuie, de asemenea, să vă faceţi timp şi pentru fa­milie şi să nu deveniţi irascibil atunci când cineva vă cere o favoare.

Taur

Este foarte posibil să simţiţi nevoia să fiţi alături de prieteni şi să socializaţi cât mai mult. De asemenea, nu este exclus să acceptaţi o invitaţie la un eveniment neaşteptat, pentru a mai sparge monotonia. Va trebui, totuşi, să ţineţi cont şi de responsabilităţile care vă revin atât la serviciu, cât şi în familie.

Gemeni

În această perioadă puneţi accentul pe tot ceea ce ţine de casă, familie, dar vă gândiţi intens şi la propria viaţă personală. Este posibil să vă implicaţi cu mici reparaţii la domiciliu, pe care le aveţi în vedere de ceva timp.

Rac

Dintr-odată, viaţa dvs. vi se pare că este ca o uşa rotativă, mereu în mişcare. Comunicarea este bine să o faceţi cu persoanele apropiate, în care aveţi foarte mare încredere. Este un moment prielnic pentru a începe proiecte îndrăz­neţe şi să vă concentraţi pe realizarea lor.

Leu

Sunteţi motivat să nu scăpaţi nici o ocazie ca să câştigaţi bani. Este foarte important să vă sfătuiţi cu persoanele importante din viaţa dvs. pentru că este posibil să aveţi nevoie de ajutor.

Fecioară

Faceţi o impresie bună celor din jur şi impresionaţi cu pro­pria capacitate de a rezolva problemele. Marte se situează în semnul dvs., ceea ce înseamnă că munciţi din greu să arătaţi lumii ce puteţi face.

Balanţă

Chiar dacă sunteţi cei mai sociabili dintre semnele zodi­acale, veţi simţi nevoia de mai multă intimitate. Vă doriţi mai mult confort psihic şi, prin urmare, nu trebuie să vă surprindă propria atitudine de a vă retrage din nebunia ce vă înconjoară.

Scorpion

Sunteţi o persoană puternică şi motivată. S-ar putea să fiţi implicat în activităţi legate de voluntariat şi să vi se ceară să rezolvaţi probleme destul de încâlcite. Vă descurcaţi de minune şi veţi fi apreciaţi pentru toate eforturile depuse.

Săgetător

Sunteţi foarte ambiţios, iar acest lucru vă poate aduce dez­avantaje. Este nevoie de mai mult calm şi autocontrol, ast­fel încât să nu aveţi parte de conflicte cu cei din jur. Pentru a vă calma, staţi de vorbă cu o persoană dragă, care să vă ajute să vă temperaţi.

Capricorn

Vă extindeţi lumea prin studiu şi învăţaţi destule lucruri noi de la oameni care fac parte din culturi diferite. Este posibil să întâlniţi persoane noi, cu care să legaţi anumite relaţii de prietenie. Indiferent de situaţie, veţi dori să vă menţineţi preocupările dincolo de propria lume interioară.

Vărsător

Este posibil să apară o discuţie cu o persoană apropiată legată de o proprietate comună sau o moştenire. Nu este deloc cazul să intraţi în polemici cu nimeni, ci să vă sus­ţineţi punctul de vedere cu multe argumente, care să îi convingă pe cei cu care purtaţi un dialog.

Peşti

Vă concentraţi prea mult pe prieteni şi pe relaţii­le apropiate. Aveţi o sensibilitate aparte, care vă face să simţiţi tensiunea care există între partenerii apro­piaţi. Relaţiile de la serviciu sunt excelente şi faceţi o impresie uimitoare la locul de muncă. Poate acum este momentul să deschideţi subiectul unei măriri de salariu.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și