22 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Berbecii curajoși, scorpionii creativi, iar gemenii își realizează visele. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii curajoși, scorpionii creativi, iar gemenii își realizează visele. Horoscopul săptămânii
Berbecii curajoși, scorpionii creativi, iar gemenii își realizează visele. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

 

Berbec

Ca să atingeți succesul scontat va trebui să munciți asi­duu. Nu vă jenați să manifestați curaj și perseverență. Este perioada tocmai potrivită pentru a începe auto­dezvoltarea personală. La sfârșitul săptămânii, trebu­rile casnice vor necesita atenția dvs.

Taur

Surprizele plăcute vă vor însoți toată săptămâna. La serviciu puteți conta pe o încredere deosebită. Ați putea întrece limita în relațiile cu persoanele apropia­te, or aceasta nu va aduce beneficii nici lor și nici dvs. Dedicați mai mult timp autocunoașterii.

Gemeni

Poziția astrelor vă va oferi posibilitatea să vă manifestați cele mai bune calități și să vă realizați visele. Schim­bările la serviciu vor fi înspre bine. Străduiți-vă chiar de la începutul săptămânii să terminați treburile înce­pute și să vă odihniți pe cinste în weekend.

Rac

Nu trasați planuri grandioase pentru această săptă­mână. Succesul vă va surâde în chestiuni minore. Fiți mai politicos. N-ar strica să vă apucați de autoeducație și autoperfecționare. Concentrarea și punctualitatea vă vor permite să evitați multe greșeli.

Leu

La serviciu, în general, este o perioadă bună. Astrele au un singur sfat: să nu vă fie frică să încercați ceva nou. Vine o perioadă benefică pentru diferite treburi casnice. Vineri, ar putea apărea unele circumstanțe neprevăzute. Vă așteaptă evenimente îmbucurătoare în familie.

Fecioară

În această săptămână trebuie să aveți o abordare filozofică. Totul este trecător, dar dvs. ați putea tra­ge foloase, doar urmărind evoluția evenimentelor. Acordați atenție detaliilor și fiți punctual. Duminica este o zi minunată pentru odihna într-un loc retras.

Balanță

La începutul săptămânii trebuie să vă concentrați pe chestiuni de serviciu. Veți avansa vertiginos spre obiectivele propuse. Ziua de marți s-ar putea do­vedi profitabilă. Vineri, astrele vă recomandă să întreprindeți călătorii și să vă vedeți cu prietenii.

Scorpion

Este o perioadă benefică pentru realizarea ideilor creative. Veți reuși să rezolvați multe chestiuni fără a întâmpina obstacole serioase. În plan financiar săp­tămâna promite să fie una reușită. Acordați atenție deosebită alesului inimii.

Săgetător

Ascultați-vă intuiția și atunci veți lua decizii, care vă vor asigura succesul. La serviciu s-ar putea întâm­pla schimbări pozitive. Fiți sociabil și demonstrați-vă simțul umorului. În weekend străduiți-vă să lăsați la o parte toate grijile și să vă distrați în compania pri­etenilor.

Capricorn

Această săptămână favorizează tranzacțiile reușite. Spiritul combativ vă va permite să depășiți multe ob­stacole. Miercuri, n-ar merita să vă lansați în promisi­uni. La sfârșitul săptămânii nu este exclusă o situație de conflict cu persoanele apropiate.

Vărsător

Săptămâna este una bună pentru realizarea ambițiilor la serviciu, pentru autodezvoltare și creștere profesi­onală. Dacă nu veți irosi timpul prețios pentru lucruri mărunte, veți avea posibilitatea să reușiți multe și de toate. Ar putea apărea o șansă bună să treceți la un alt serviciu.

Pești

În această săptămână mai multe treburi de-ale dvs. se vor urni din loc, își vor găsi continuitate evenimen­tele, de care dvs. practic ați uitat. Acum ar trebui să vă concentrați asupra activității intense, uitând de îndo­ieli și vorbe deșarte. Este posibilă o călătorie.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand