30 mai 2024
Chisinau
Varia

Berbecii cu dispoziție, gemenii cu perspective iar vărsătorii se autoanalizează. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii cu dispoziție, gemenii cu perspective iar vărsătorii se autoanalizează. Horoscopul săptămânii
Berbecii cu dispoziție, gemenii cu perspective iar vărsătorii se autoanalizează. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Săptămâna va fi marcată de buna dispoziție și încre­derea în forțele proprii. Norocul promite să-ți fie ali­at în viața personală. În prima jumătate a săptămânii te așteaptă mai multe întâlniri interesante. Joi vei fi nevoit să-ți susții opinia în fața altora.

Taur

A venit o perioadă benefică pentru schimbări. Nu te lăsa afectat de dificultăți. Problemele trebuie soluționate, deci nu e cazul să-ți faci inimă rea pen­tru ele. Farmecul cu care ești înzestrat îți va permite să stabilești relații de parteneriat.

Gemeni

Se deschid noi perspective și oportunități – atât la serviciu, cât și în viața personală. Vei avea nevoie de o abordare neașteptată în chestiunile ce țin de acti­vitatea profesională. În viața personală vei avea parte de mai multe momente plăcute și tandre.

Rac

Va trebui să dai dovadă de calm și prezență de spirit pentru a-ți atinge scopul. Pentru a te bucura de suc­ces, ai nevoie de o pregătire minuțioasă și de verifi­carea informațiilor necesare. Nu refuza ajutorul din partea prietenilor, totuși, nu conta doar pe ei.

Leu

În această săptămână ai nevoie să te pui bine pe pi­cioare și să începi o ofensivă în toate domeniile vieții. Acum nu e deloc cazul să lenevești. Vineri îți vei dori să le faci tuturor în ciudă, dar e mai bine să te abții. În zilele de odihnă acordă atenție persoanelor apro­piate.

Fecioară

Acordă atenția necesară celor din jur. Pentru ziua de miercuri nu face să-ți planifici întrevederi impor­tante, ține emoțiile negative sub control. Ziua de joi te-ar putea bucura printr-un aflux de energie. Ziua de duminică este reușită pentru a începe mai multe lucruri noi.

Balanță

Fii sociabil, or trebuie să rămâi „la vedere”. Există o speranță reală că acum norocul îți va surâde. Vei reuși multe, doar ai grijă să te debarasezi de lene. Luni și joi sunt posibile niște întâlniri de afaceri constructi­ve. Nu-ți permite să te implici în ceva hazardant.

Scorpion

Toate planurile și inițiativele tale se vor solda cu suc­ces. Vei reuși să profiți de orice situație, bunăoară, să faci schimbările care se cer făcute de mai mult timp. Vineri încearcă să nu-ți pierzi autocontrolul. Ziua de duminică este reușită pentru odihna activă în sânul naturii.

Săgetător

În această săptămână nu este cazul să-ți faci iluzii despre propriile posibilități. De asemenea, nu e cazul să contezi pe un ajutor important din partea cuiva. E mai bine să fii mai puțin exigent cu tine, or în așa fel vei reuși să eviți decepțiile și conflictele.

Capricorn

Săptămâna va fi marcată de umor și de forța de con­vingere – vei obține cu ușurință ceea ce vrei, dacă îți vei dori acest lucru. În partea a doua a săptămânii vei simți un aflux de forțe. În viața personală, nu precipi­ta lucrurile. Vei fi copleșit de dorința de stabilitate.

Vărsător

Săptămâna va fi extrem de activă, în timpul aceste­ia vei avea forțe pentru orice lucru. Este o perioadă pentru a te autoanaliza. Nu te lăsa copleșit de un acces de moment, or vei regreta mai târziu greșelile comise. Călătoriile în interes de afaceri vor fi reușite luni și vineri.

Pești

Nu este cazul să-ți faci griji pentru fleacuri. Zilele de joi și vineri sunt practic ideale pentru realizarea unor planuri importante. Vineri ai putea avea niște idei deosebit de interesante. Spre sfârșitul săptămânii, te va copleși o senzație de calm.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand