22 mai 2024
Chisinau
Varia

Berbecii cu bani, scorpionii insistenți iar vărsătorii gata de aventuri. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii cu bani, scorpionii insistenți iar vărsătorii gata de aventuri. Horoscopul săptămânii
Berbecii cu bani, scorpionii insistenți iar vărsătorii gata de aventuri. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Succesul va depinde într-o mare măsură de viteza cu care veți reacționa la cele ce se întâmplă și de sociabi­litatea dvs. Dacă vorbim de bani, atunci nu este exclus să apară o nouă sursă de venit. Totodată, nu uitați de familie. Duminică veți petrece timpul excelent.

Taur

La serviciu vă puteți pomeni încărcat cu sarcini noi. Totuși, e important să nu ratați șansa de a avansa în carieră și să nu vă speriați de niște activități noi pentru dvs. Joi este cazul să luați aminte la sfaturile prietenilor și ale rudelor.

Gemeni

Începe o perioadă benefică, în care se vor îndepli­ni dorințele dvs. În special, aceasta se referă la viața personală, la planificarea familiei. Veți savura viața și dragostea, reușind astfel să evitați schimbările bruște de dispoziție.

Rac

Toate se vor aranja cât se poate de bine. Nu vă supărați pe remarcile critice la adresa dvs., ci luați aminte la acestea. Miercuri, puteți conta pe ajutorul prietenilor. Vineri, întrevederile de afaceri se vor solda cu succes.

Leu

Va fi o săptămână benefică, în general, cu excepția zilei de miercuri, când la serviciu ar putea apărea situații de conflict. Puteți conta pe o majorare de salariu. La sfârșitul săptămânii, nu sunt excluse problemele cu ai casei.

Fecioară

Nu le permiteți altora să profite de bunătatea dvs. în scopuri meschine, trebuie să fiți capabil să spuneți „Nu” când este cazul. Nu lăsați sentimentele și emoțiile să vă copleșească în timpul comunicării cu rudele. Va apărea o posibilitate reală de a vă aranja viața personală.

Balanță

În această săptămână, va trebui să vă concentrați pe ceea ce este mai important. Încercați să nu polemizați cu superiorii și să nu criticați colegii. În cadrul familiei, nu este cazul să vă supuneți în permanență, cei din familie ar trebui să țină cont și de opinia dvs.

Scorpion

Este o perioadă bună pentru a vă consolida pozițiile de lider la serviciu, or autoritatea și veniturile dvs. sporesc. Fiți mai insistent, atunci norocul vă va surâde. Începe o perioadă excelentă pentru dragoste și comunicarea agreabilă.

Săgetător

În această săptămână puteți influența alte persoane, deci, reflectați bine asupra fiecărui pas, or greșelile fă­cute ar putea să vă afecteze nu doar pe dvs. În zilele de luni și miercuri, vă veți manifesta talentele și veți merita astfel laudele din partea celor apropiați.

Capricorn

Nu e cazul să vă suprasolicitați la serviciu, altfel vă veți pomeni că vi s-au pus în cârcă prea multe sarcini în plus. Vineri, anumite angajamente v-ar putea determi­na să vă apucați de un lucru mai puțin familiar, totuși, nu este cazul să vă faceți griji, pentru că veți reuși.

Vărsător

În această săptămână, veți deborda de energie și veți fi gata de noi aventuri. Miercuri aveți mare grijă la declarații, or v-ar putea scăpa propriile secrete, dar și niște secrete străine. Sâmbătă așteptați vești de la niște rude îndepărtate – acestea v-ar putea ajuta să soluționați o problemă importantă.

Pești

Lumea dvs. interioară va necesita un tratament grijuliu. Mai reduceți din turații la serviciu. Odihniți-vă, mergeți la o ședință de yoga, ascultați ceva muzică clasică. Încercați să evitați certurile în relațiile cu cei apropiați.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand