22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Berbecii aventurați, gemenii curioși iar balanțele în plasa deciziilor. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii aventurați, gemenii curioși iar balanțele în plasa deciziilor. Horoscopul săptămânii
Berbecii aventurați, gemenii curioși iar balanțele în plasa deciziilor. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Incursiunile voastre în afaceri vor fi o aventură. Rețineți că este nevoie de timp pentru ca orice nouă întreprindere să prindă viaţă și să înflorească. Bunurile pe care încercați să le vindeți nu merg foarte bine și va fi nevoie de o publi­citate mai bună.

Taur

Vă simțiţi destul de bine hrăniţi de comentariile pozitive pe care le-aţi primit despre aspectul și stilul vostru. Construiţi pe acel impuls și pregătiţi-vă să vă asumaţi încă câteva riscuri. Este un moment minunat pentru a vă dezlănțui im­pulsurile artistice.

Gemeni

Țineţi cont de curiozitatea voastră și căutaţi sursa misteru­lui. Întrebați oamenii ce preţuiesc în viaţa lor şi atunci veți avea o perspectivă mai bună de ce se întâmplă în jurul vostru. Orice vă captează imaginația este ceva care merită o explorare suplimentară.

Rac

Sunteți predispus la expresii mai profunde și angajamente solide. Acest lucru se extinde și la relațiile platonice, ast­fel încât întărirea unei prietenii este o bună posibilitate. Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri ar trebui să devină mai ușoare.

Leu

Leul ştie că este o forță și asta îl va ajuta să facă multe pro­grese. Doar asigurați-vă că vă şi relaxați și vă faceți timp să vă întâlniţi cu un prieten pe care nu l-ați mai văzut de ceva vreme. Veți avea timp să terminați ceea ce ați început, fără a fi nevoie să vă detaşaţi de lumea reală.

Fecioară

Poţi înceta să depui atât de mult efort pentru a face pe cineva, care în mod clar nu poate fi mulțumit, să îi placă de tine. Voi doi nu sunteți compatibili și nu este nimic în neregulă cu asta. Dacă toată lumea ar plăcea pe toată lu­mea, lumea ar fi un loc foarte plictisitor.

Balanţă

Perioadă a deciziilor pentru Balanțe. Trebuie să decideți ce este mai bine pentru voi și pentru familia voastră. Nu vă lăsați amăgiți de oferte care din start sună prea bine. Analizați bine fiecare propunere și consultați-vă și cu cei dragi.

Scorpion

Sunteți puși în fața unor provocări la locul de muncă. Veți avea nevoie de ajutorul colegilor, așa că ar fi bine să lăsați orgoliul la o parte și să le cereți sprijinul. Cu multă răbdare o să treceți peste această perioadă, iar lucrurile se vor re­laxa spre sfârșitul săptămânii.

Săgetător

O mărire de salariu s-ar putea să se concretizeze. Toată munca și eforturile depuse au dat roade, iar acum o să vă bucurați de rezultate. Deși tendința ar fi să vă răsfățați cu banii în plus, cel mai indicat ar fi să-i puneți la economii și să vă gândiți pe termen lung unde ar putea fi investiți.

Capricorn

Relaţie uşor tensionată cu persoana iubită. Dacă vrei să ai parte de linişte, trebuie să înveți să mai faci și ceva com­promisuri. Același sfat este valabil și în planul afacerilor sau al carierei. Trebuie să dai dovadă de răbdare şi pru­denţă. Ai o inspiraţie la cote maxime.

Vărsător

Vărsătorii își fac planuri îndrăznețe și se implică în noi pro­iecte care le vor da mari bătăi de cap, dar de pe urma cărora vor avea mari satisfacţii. Nu stai locului o clipă și îți dai toată silinţa să termini în timp record tot ce aveai plănuit. În plan sentimental, vei avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Peşti

Chiar dacă multe persoane nu au avut încredere în investițiile pe care le-ai făcut în urmă cu ceva vreme, aces­tea încep să aducă roade. Lucrurile încep să se așeze fru­mos pentru tine și să îți dea speranța unui viitor fără griji legate de siguranța zilei de mâine.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand