21 mai 2024
Chisinau
Varia

Berbecii au succes, racii valoare, iar peștii se bucură de viață. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii au succes, racii valoare, iar peștii se bucură de viață. Horoscopul săptămânii
Berbecii au succes, racii valoare, iar peștii se bucură de viață. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

În această săptămână e mai indicat să nu-ți asumi toate grijile, dar să apelezi la ajutorul celor apropiați. Succesul va depinde de viteza cu care reacționezi la evenimente și de sociabilitatea ta. Duminică nu refu­za invitațiile prietenilor.

Taur

Sarcina de bază a acestei săptămâni este să reușești să te înțelegi cu cei din jur. Fiind în situație de con­flict, e prea puțin probabil să poți face vreun lucru util pentru propria persoană. Săptămâna va abunda în evenimente.

Gemeni

Anume acum ai putea atinge un scop important pe care ți l-ai propus. Vei avea toate posibilitățile pen­tru aceasta. Vei simți că însuși Universul te ajută. În viața amoroasă astrele îți promit niște evenimente plăcute.

Rac

Nu este cazul să irosești prea mult timp pentru vise neancorate la realitate, e indicat să te gândești la chestii mai reale. Acum ești în stare să te pui în valoa­re. Petreci mai des timpul în compania unor persoane agreabile, întâlnirile informale s-ar putea fi utile.

Leu

Săptămâna, în fond, va fi una favorabilă, cu excepția zilei de miercuri, când sunt posibile situații de conflict la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de con­centrare, deoarece excesul de emotivitate ți-ar putea dăuna.

Fecioară

Încearcă să nu fii pesimist. Nu-i lăsa pe alții să profite de bunătatea ta în scopuri meschine. Trebuie să știi a spune „Nu!”. Acum îți vor fi de mare folos flexibilitatea în gândire și capacitatea de a-ți simți interlocutorul.

Balanță

Ai nevoie să vezi altfel evenimentele care se produc. Ai putea avea parte de o avalanșă de sarcini urgente și stresuri. Cel mai probabil nu vei reuși să te descurci, respectiv, va trebui să soliciți ajutor.

Scorpion

Vei reuși să soluționezi toate problemele și îți va ră­mâne timp și pentru lucrurile care-ți produc plăcere. Încearcă să-ți ordonezi gândurile și să-ți concentrezi atenția pe lucrurile importante. Este o perioadă favo­rabilă pentru a-ți consolida pozițiile de lider.

Săgetător

Încearcă-ți forțele într-un domeniu nou. Trebuie să duci până la capăt lucrurile pe care le vei începe. La mijlocul săptămânii, este posibil să apară o situație de conflict. Reflectă asupra fiecărui pas, or greșelile comise te-ar putea afecta nu doar pe tine.

Capricorn

Nu este indicat să te agiți și să te grăbești mergând împotriva curentului. La lucru procedează cu multă competență, gândește fiecare detaliu și atunci vei reuși totul. Ziua de joi este una excelentă pentru a-ți demonstra talentele și a-ți realiza ideile năstrușnice.

Vărsător

Vei avea posibilitatea să soluționezi unele probleme pe care mai mult timp ai încercat să le eviți. Încearcă să analizezi situația cu mult calm și atunci vei reuși să-ți atingi scopul. Rămâi pe poziții neutre, chiar dacă în jur patimile se încing.

Pești

A venit timpul să te bucuri de viață. Este o săptămână benefică pentru niște schimbări cardinale. Ai putea începe cu imaginea, pentru a continua cu stilul de co­municare și cu munca. Zilele de odihnă sunt indicate pentru comunicarea cu rudele.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand