22 mai 2024
Chisinau
Varia

Berbecii au nevoie de înțelepciune, taurii de răbdare iar fecioarele se autoperfecționează. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii au nevoie de înțelepciune, taurii de răbdare iar fecioarele se autoperfecționează. Horoscopul săptămânii
Berbecii au nevoie de înțelepciune, taurii de răbdare iar fecioarele se autoperfecționează. Horoscopul săptămânii
awaremeditationapp.com

Berbec

Veți avea nevoie de înțelepciune și răbdare pentru ca norocul să rămână de partea dvs. Ziua de marți se va dovedi a fi una constructivă. Miercuri ați face bine să evitați controversele și să nu provocați situații de conflict cu superiorii. În zilele de odihnă organizați o mică sărbătoare pentru propria per­soană.

Taur

În această săptămână este deosebit de impor­tant să dați dovadă de răbdare. Nu este ca­zul să recurgeți la careva fapte pe negândite, or consecințele lor v-ar putea crea dificultăți. Încercați să fiți cât mai politicos cu cei din jur. Vineri veți reuși să soluționați probleme importante.

Gemeni

Este o perioadă favorabilă pentru a realiza cele mai hazardante planuri. Montați-vă spre atingerea scopurilor. Aveți mare grijă la informațiile pe care le primiți, or sunt probabile anumite inexactități și distorsionări. Este o săptămână benefică pentru cei care au profesii ce țin de domeniul creației.

Rac

În această săptămână veți reuși destul de ușor să vă descurcați cu toate treburile. Autoritatea dvs. la muncă este în ascensiune. Situația financiară se stabilizează, dar totuși rămâne departe de a fi una ideală. Sâmbătă, ideile lansate de dvs. vă vor deschide calea spre succes și veți fi satisfăcut de situația creată.

Leu

Planificați, cutezați, nu renunțați la scopul propus, totuși fiți realist și apreciați coraportul dintre re­sursele de energie și angajamentele asumate. Joi concentrați-vă și impresionați un public nou prin talentele dvs. Grație caracterului sociabil veți fi în centrul oricărei găști.

Fecioară

Săptămâna care vine va fi o perioadă benefică pentru autoperfecționare. Lăsați șovăielile la o par­te și nu vă lăsați copleșit de melancolie și angoasă. Joi ați putea resimți un aflux de curaj. Sâmbătă nu vă grăbiți să luați decizii importante ce țin de viața personală.

Balanță

În această săptămână acordați o mare atenție muncii. Nu este exclus că va trebui sa vă ajustați planurile. Este cazul să dați dovadă de precauție și prudență atât în vorbe, cât și în fapte. Vineri orice frază rostită s-ar putea întoarce împotriva dvs.

Scorpion

Este o săptămână benefică pentru a avansa în ca­rieră. Luni este indicat să nu faceți excese la mun­că. Vineri faceți uz de tot farmecul cu care sunteți înzestrat pentru a atinge culmile carierei. Nu sunt excluse niște schimbări pozitive. Sunt posibile niște călătorii reușite și ocazii de a întâlni persoane in­teresante.

Săgetător

Ideile și planurile dvs. se vor bucura de înțelegere și susținere pe parcursul săptămânii. Evitați să fiți prea modest, puneți-vă în valoare talentele și capacitățile. La serviciu va trebui să dați dovadă de organizare maximă. Zilele de vineri și sâmbătă sunt favorabile pentru întâlniri romantice.

Capricorn

În această săptămână ați putea suferi eșecuri dacă veți avea prea mare încredere în informațiile de care veți beneficia marți. Dacă ați avut prea mult timp un comportament corect atunci acum a venit timpul să scăpați de tensiunea interioară, totuși nu este indicat să scăpați situația de sub control.

Vărsător

Succesul dvs. în domeniul afacerilor depinde acum de responsabilitatea dvs. și de abordarea serioasă de care veți da dovadă. La începutul săptămânii vor apărea surse adăugătoare de venit. Sâmbătă veți reuși să le împărtășiți prietenilor vești noi des­pre cele mai recente evenimente din viața dvs.

Pești

În această săptămână veți avea o dispoziție bună, respectiv, toate vă vor reuși practic din prima grație acestui fapt. Dacă veți face un anumit efort nu vor apărea obstacole în calea către scopul propus. Acest lucru se referă atât la viața profesională, cât și la cea personală.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand