14 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Berbecii agitați, taurii creativi iar racii vigilenți. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii agitați, taurii creativi iar racii vigilenți. Horoscopul săptămânii
Berbecii agitați, taurii creativi iar racii vigilenți. Horoscopul săptămânii
pixabay.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Agitația de la locul de muncă îți va da peste cap mai multe planuri. La începutul săptămânii fă ordine în finanțe. Potențialul de creație îți este înalt, deci ai curaj să-ți lansezi ideile și să le realizezi. Dacă vei fi organi­zat, acest lucru te va ajuta să faci minuni.

Taur

Săptămâna este una benefică pentru munca intelectu­ală, studii, dezvoltarea propriilor capacități de creație. Ziua de miercuri îți va permite să lași mai multe pro­bleme în trecut. După ziua de joi, vor fi probabil niște călătorii sau ocazii de a schimba atmosfera obișnuită.

Gemeni

Săptămâna va fi una plină de bucurii și agitație plă­cută. Vei avea parte de comunicare cu niște persoane agreabile. La serviciu vei avea nevoie de punctualitate și calm, ele îți vor permite să-ți pui în valoare profesi­onalismul.

Rac

Este cazul să fii mai vigilent și să nu te implici în proiecte dubioase. La serviciu vei avea multe de făcut, respectiv, nu-ți vor ajunge forțe să te ocupi și de treburile casni­ce. Deci, roagă-i pe ai casei să te ajute. Sunt posibile conflicte, încearcă să nu faci din țânțar armăsar.

Leu

De luni începe o perioadă benefică pentru a soluționa problemele acumulate. Sfârșitul anului este o ocazie bună de a face niște bilanțuri și de a reflecta asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci în viitor. Dacă ai niște planuri grandioase, atunci începe chiar de acum să pregătești terenul pentru noile realizări.

Fecioară

Prioritizează lucrurile în așa fel, încât să le închei până la Revelion. De luni până miercuri, încearcă să fii atent când comunici. A doua parte a săptămânii îți va furni­za câteva surprize plăcute. Duminică pune-ți în ordine gândurile, lucrurile și actele.

Balanță

Săptămâna nu este potrivită pentru a trândăvi, deci fii activ. Evită să te implici în proiecte riscante. Prima par­te a săptămânii promite indicatori destul de pozitivi în mai multe domenii. În zilele de joi și vineri e bine să nu întreprinzi nici o acțiune prea radicală.

Scorpion

Încearcă să ai o atitudine pozitivă. Este important să dai dovadă de inițiativă și să demonstrezi că ești ac­tiv. Un astfel de comportament este deosebit de util pentru a avansa în carieră. Încearcă să ai mai multă răbdare cu defectele celor din jur.

Săgetător

Va trebui să fii lider și la locul de muncă, și acasă. Contează doar pe forțele proprii și pe capacitatea de a ajusta rapid planurile. Trebuie să fii deschis pentru oferte, astfel că acestea vor începe a veni spre tine. O întrevedere cu prietenii în zilele de odihnă va fi plă­cută.

Capricorn

Avansezi perseverent spre scopul propus. Ai multe de făcut, dar totuși nu precupeți timpul pentru o întreve­dere cu prietenii și în comunicarea cu familia. Joi vei fi tentat să exagerezi totul, lucru care s-ar putea solda cu o situație de conflict. Este cazul să mergi într-o că­lătorie.

Vărsător

Trebuie să-ți planifici săptămâna foarte exact și să de­cizi ce anume ai de gând să obții. De îndată ce vei reuși să faci acest lucru, vei putea să te descurci cu mul­titudinea de activități și probleme care s-au adunat. Prietenii te vor ajuta să te mai relaxezi, așa că petrece mai mult timp cu ei.

Pești

Vei cunoaște niște persoane noi. Anume acum viața chiar s-ar putea schimba radical. Fă ordine în acte, acest lucru îți va reuși ușor și va fi de succes. La servi­ciu, dă dovadă de stăruință pentru a-ți apăra interese­le. Evită conflictele în familie.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand