30 mai 2024
Chisinau
Social

Au vrut să ajungă noaptea acasă cu taxiul, dar au fost sechestrate și umilite

Loading
Social Au vrut să ajungă noaptea acasă cu taxiul, dar au fost sechestrate și umilite
Au vrut să ajungă noaptea acasă cu taxiul, dar au fost sechestrate și umilite
mediacenter.md

O tânără din capitală a depus o plân­gere la poliție după ce un taximetrist, în loc să o ducă la destinație pe ea și pe mama sa, le-a sechestrat în mașină și le-a numit cu cuvinte murdare. S-a întâmplat doar pentru că acestea și-au permis să comenteze suma prea mare care li se cerea.

Povestea celor două femei pare mai mult o scenă dintr-un film. „În jurul orei 4:30 dimineață, am ajuns cu microbuzul Cernăuți-Chișinău în apropierea Gării de Nord. Eram împreună cu mama. Când am coborât, mai mulți taximetriști și-au oferit serviciile, dar știind că prețul este umflat, am evitat să comunic cu ei. Unul dintre cei mai insistenți totuși a urmărit-o pe mama, insistând să îi spunem unde vrem să ajun­gem. Am întrebat prețul, ne-am convins că e unul mult prea mare și l-am refuzat repetat”, povestește Anastasia Cucuruz, victimă.

Au încercat să găsească o altă mașină de taxi în zona gării. „Am trecut strada și am ajuns în fața Gării de Nord. Acolo erau trei mașini. Când am întrebat primul șofer (număr de înmatriculare – AAP 877, fără plăcuțe galbene), s-a apropiat primul ta­ximetrist și a început a striga la toți să nu ne ia nimeni cu mai puțin de o sută de lei (pentru același serviciu se achită 35-45 de lei). Imediat, șoferul cu care discutam a re­fuzat să ne ia”, spune tânăra.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand