30 mai 2024
Chisinau
Social

Au spus NU! terorii psihologice la locul de muncă

Loading
Social Au spus NU! terorii psihologice la locul de muncă
Au spus NU! terorii psihologice la locul de muncă
Vocea poporului

Despre violenţa psihologică la locul de muncă, atât a fe­meilor, cât şi a bărbaţilor, se vorbeşte adesea într-un cerc mai intim şi rareori ajunge să fie subiect de discuţii în cercuri mai largi. Din frica de a nu rămâne fără un loc de muncă, deseori, angajaţii tolerează atunci când sunt umiliţi, intimidaţi, insultaţi, discreditaţi şi chiar când sunt maltrataţi fizic de către un superior sau un coleg.

Stop violenţei bazate pe gen în câmpul muncii! – au spus răs­picat zilele trecute mai mulţi tre­zorieri sindicali şi membre ale organizaţiilor sindicale primare din cadrul Federaţiei Sindicale „Sindenergo”, la un seminar unde au discutat despre protecția soci­al-economică a femeilor.

Activitatea a început cu un flashmob prin care cei prezenți au anunțat că se alătură  cam­paniei lansate recent de Consiliul Regional Pan–European (PERC) al Confederației Internaționale a Sindicatelor  (ITUC) cu gene­ricul „Stop violenței bazate pe gen în lumea muncii – sprijiniți o Convenție a Organizației Inter-naționale a Muncii”.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand