23 aprilie 2024
Chisinau
Vocea copiilor

Atenție! Concurs de desen pentru copii cu genericul „Am și eu dreptul la muncă”

Loading
Vocea copiilor Atenție! Concurs de desen pentru copii cu genericul „Am și eu dreptul la muncă”
Atenție! Concurs de desen pentru copii cu genericul „Am și eu dreptul la muncă”

 

 

concurs-desen

Redacția publicației „Vocea poporului” a lansat la 1 septembrie 2014 curent un Concurs de desen pentru copii privind munca decentă cu genericul „Am și eu dreptul la muncă”.

 

Regulamentul concursului cu genericul „Am şi eu dreptul la muncă”

 

1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL

 

Organizatorul concursului de desen, ediția I, este redacția publicației „Vocea poporului” a CNSM.

Prezentul regulament este întocmit de către Organizator şi va fi afişat pe pagina web www.vocea.md. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schim­ba prezentul regulament fără nici un fel de anunţ preliminar, urmărind astfel buna desfăşurare a concursului.

De asemenea, regulamentul va fi dispo­nibil în copie în mod gratuit oricărui soli­citant pe adresa: Chișinău, str. 31 August, 129, Casa Sindicatelor, et. IV, redacția publicației „Vocea poporului”.

Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenele şi condiţiile prezentu­lui regulament.

 

2. DURATA CONCURSULUI ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE

 

Concursul de desen, ediţia I, este orga­nizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Concursul va fi derulat în perioada 1 sep­tembrie – 1 noiembrie 2014, prin interme­diul săptămânalului „Vocea poporului”.

 

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La acest concurs pot participa copii de la vârsta de 5 până la 17 ani, de la grădinițe, școli, colegii şi licee din Moldova. Desene­le vor fi apreciate conform categoriilor de vârstă.

 

4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Scopul concursului

 

Scopul concursului dedicat copiilor din Republica Moldova este de a atrage aten­ţia asupra importanţei şi responsabilităţii problemei abordate, de a forma participan­ţilor abilităţi de responsabilitate, a stimula spiritul participativ şi civic al copiilor. Prin acest demers, dorim să-i obişnuim pe copii cu ideea că vor găsi în paginile săptămâna­lului „Vocea poporului” un colţ dedicat vo­cii copiilor, drepturilor lor. De asemenea, este stimulată activitatea de cunoaştere şi de creaţie a copiilor, precum şi disponibili­tatea lor pentru comunicare şi întrunire.

 

Trimiterea lucrărilor

 

Lucrările vor fi executate pe hârtie de format A3, în culori. Să fie dactilografiată informația despre autorul desenului jos în dreapta: numele, prenumele, vârsta, școala, liceul, gimnaziul, localitatea și tri­mise la redacţia publicației „Vocea popo­rului” prin poștă la adresa: str. 31 August, 129, et. IV, MD-2012, Chișinău sau direct la redacție nu mai târziu de data stabilită. Să lăsați și un telefon de contact.

 

Așteptăm lucrarile Dumneavoastră!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
6
Comentează
 • Silvia
  14.09.2014

  Ati putea indica mai multe detalii referitor la conditiile de participare (virsta maxima admisa, adresa la care se pot expedia lucrarile, premiile, data limita)?

 • vocea.md
  16.09.2014

  Am atașat regulamentul general al concursului.

  • Silvia
   04.11.2014

   Cum putem afla rezultatele concursului?

 • irina
  23.09.2014

  daaaa, despre premii nu se spune nimic…..?

 • catalina
  28.04.2015

  vreau sa particip

  • vocea.md
   28.04.2015

   Concursul sa desfasurat deja in 2014! Cistigatorii recent au plecat in excurise. Vezi aici. Va asteptam la alte concursuri organizate de „Vocea poporului”. Urmariti-ne!

Citește și
slot thailand