22 iulie 2024
Chisinau
Varia

2019 – Anul Mistrețului

Loading
Varia 2019 – Anul Mistrețului
2019 – Anul Mistrețului
moldova24.info

Mistrețul este al doisprezecelea semn din horosco­pul chinezesc și marchează începutul anotimpului de iarnă în astrologia BaZi, fiind o zodie de apă. Anul Mistrețului de pământ (în Europa, s-a încetățenit ca Anul Porcului) este un an mai bun decât ultimii, dar care ne rezervă și surprize neplăcute.

În astrologia chineză BaZi, Mistrețul este un semn zo­diacal masculin format dintr-o tulpină principală – apă yang și una ascunsă – lemn yang, elemente ce ne vor influența în 2019 la nivel de subconștient, deoarece Mistrețul vine cu o energie puternică și dictează eveni­mentele din 2019. Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului: onestitate, galanterie, volupta­te, sinceritate, ordine, disciplină, fie din defectele sale: încăpățânare, mânie, credulitate, lene.

Chinezii consideră că Mistrețul nu este o zodie prea harnică, pentru că îi place să doarmă. Prin urmare, în anul 2019 este posibil să devenim mai leneși. Însă, partea po­zitivă a Mistrețului este că are încredere în sine, nu are nici o intenție să facă rău altora și, în consecință, poate aduce bogăție. Astfel, 2019 este un an excelent pentru a face bani din noi investiții. De asemenea, va fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toate sem­nele zodiacale, un an de bun augur, pentru că Mistrețul atrage succesul în toate aspectele vieții. Anul Mistrețului aduce responsabilitate, independență și optimism, dar și riscul de a fi înșelați uneori de cei din anturaj. Cu toate acestea, această zodie manifestă generozitate și răbdare, suportă greșelile altor persoane și le ajută să restabileas­că relații interumane armonioase.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand