26 octombrie 2020
Chisinau
Vocea copiilor

Mihăiță Matei a cules roșiile… de verzi

Loading
Vocea copiilor Mihăiță Matei a cules roșiile… de verzi
Mihăiță Matei a cules roșiile… de verzi
mihaita

Foto: arhivă personală

”Dragă redacţie,

Vrem şi noi să participăm la concursul organizat de zi­arul ,,Vocea poporului”. V-am trimis 2 poze cu buneii Vlas MIhail şi Vlas Nina din sa­tul Puhăceni, raionul Anenii Noi împreună cu primul lor nepoţel Mihăiţă Matei care locuieşte în oraşul Cimişlia. Buneii sunt fermieri, cresc în propriile sere roşii – iar Mihă­iţa de fiecare dată când vine în vizită la ei – le dă o mână de ajutor. Vara aceasta Mihăiţa s-a ţinut şi de năzdrăvănii în serele bunicilor – profitând de faptul că buneii erau ocupaţi cu împachetarea roşiilor pen­tru comerţ – acesta s-a furişat în una din sere şi nu s-a întors la bunei până când nu a um­plut un coş de roşii, ce-i drept toate erau verzi pentru că cele coapte fusese culese anterior! Până la urmă Mihăiţă a fost ,,pedepsit” cu un sărut şi o îmbrăţişare din partea bune­ilor.”

Prin intermediul redacţi­ei, Mihăiţă și părinții lui au şi un mesaj pentru dragii lui bunei: ”Vă iubim nespus de mult, sunteţi cei mai harnici şi omenoşi bunei, vă mulţumim că existaţi şi sunteţi alături de noi!”

 

Mesajul a ajuns la redac­tie grație mamei lui Mihăiță, Rodica Matei, preşedintele organizaţiei sindicale a Cen­trului de Creaţie a Copiilor şi Adolescenţilor din oraşul Ci­mişlia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com