4 martie 2024
Chisinau
Vocea copiilor

Copii din Soroca şi-au vândut jucăriile pentru a face un copil mai fericit

Loading
Vocea copiilor Copii din Soroca şi-au vândut jucăriile pentru a face un copil mai fericit
Copii din Soroca şi-au vândut jucăriile pentru a face un copil mai fericit
noi.md

Copiii din instituţiile de învăţământ din orașul Soroca s-au unit într-o cauză nobilă. Ei au decis să-și vândă jucăriile ca să-l ajute pe Ştefănel Posto­lachi, un băiat de 7 ani, ţintuit în scaunul cu rotile. Acțiunea a avut loc în parcul „Grigore Vieru”. Banii au fost colectați cu scopul de a-i cumpăra lui Ștefănel un scaun cu rotile.

La campania de caritate s-au alăturat şi membrii Con­siliului raional al elevilor, care au organizat şi o strângere de fonduri, mergând cu urna prin instituţiile din raion. Și Consiliul raional Soroca a decis să contribuie prin alocarea unei sume de bani.

Ştefănel luptă zi de zi să fie sănătos. În ultimii ani, el a suferit 11 intervenţii chirurgicale. Băiatul îşi doreşte foarte mult să meargă la şcoală împreună cu ceilalţi copii. Ca să-și împlinească acest vis el are nevoie de un scaun electric cu rotile.

În cadrul campaniei de caritate „Cumpără o jucărie – Dăruieşti o bucurie!” s-au adunat peste 50 de mii de lei. Poate nu este o sumă de bani semnificativă, însă din puţin se face ceva mult.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand