5 martie 2024
Chisinau
Vocea copiilor

Federația „SIBA”: au fost distinse 65 de desene ale copiilor

Loading
Vocea copiilor Federația „SIBA”: au fost distinse 65 de desene ale copiilor
Federația „SIBA”: au fost distinse 65 de desene ale copiilor
siba.md

În mod tradițional, în perioada sărbătorilor de iarnă, Federația Sindicatelor Lu­crătorilor Instituțiilor Bancare și de Asigu­rări „SIBA” desfășoară concursul desenelor copiilor angajaților din ramură în scopul susținerii abilităților artistice și aprecierii creativității lor. Biroul Executiv al Federației „SIBA” a făcut bilanțul concursului cu genericul „Farmecul sărbătorilor de iarnă”.

La Concurs au participat 125 de copii cu vâr­ste între trei și 14 ani, care au expediat lucrări efectuate cu creion simplu, creioane colorate, acuarele, carioca, vopsea pe bază de ulei și guaşă.

Victor Onici, președintele Federației „SIBA”, a menționat că „copiii de azi sunt generația de mâine. Ei au nevoie de sprijin și susținere, iar pe această cale oferim o platformă de promovare a tinerelor talente”.

În urma evaluării lucrărilor de către o comi­sie specială, au fost selectați 65 de copii, cărora le-au fost oferite Diplome de participare și cer­tificate cadou „Librarius”.

Cu un premiu special a fost distins președintele Comitetului sindical BC „Victoriabank” SA, Mihai Ciobanu, care a selectat și prezentat cele mai multe lucrări.

Membrii Biroului Executiv al Federației „SIBA” au adus sincere mulțumiri copiilor care au par­ticipat la concurs, precum și liderilor de sindicat pentru implicarea și organizarea acestuia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand