27 februarie 2024
Chisinau
Vocea femeii

Bunicuța din povești se realizează nu numai prin carte, ci și prin delicatese din fructe

Loading
Vocea femeii Bunicuța din povești se realizează nu numai prin carte, ci și prin delicatese din fructe
Bunicuța din povești se realizează nu numai prin carte, ci și prin delicatese din fructe
Nicu Bănzari

O afacere inedită a fost pornită grație suportului ODIMM în cadrul proiectului „Femeia în afaceri”, care oferă doamnelor și domnișoarelor servicii relevante de dezvoltare a afacerilor și suport pentru investiții. Această afacere prevede prepararea dulceței din diferite fructe în baza rețetelor preluate de la bunici, cu conținut redus de zahăr și fără adaosuri nutritive.

Bunicuța , care până în prezent scria cărți pentru copii, s-a gândit cu ce să mai bucure picii, care mereu caută prin dulapuri ceva dulce și gustos. Și uite așa i-a venit ideea de a produce dulcețuri din fructe ecologice, crescute în propria livadă. Livadă care nu a fost stropită și care nu conține chimicale. Copiii pot mânca fără opreliști fructe direct din pom, deoarece sunt ecologice, ceea ce este rar astăzi, cei mai mulți fiind în goană după recoltă bogată.

Însă, precum am mai menționat, orice copil caută ceva dulce și delicios. De aici a și apărut oferta dulceței preparate de către „Bunicuța din povești”. Această idee de proiect a fost susținută din fondurile europene prin Organizația pentru Dezvoltarea sectorului Intreprinderilor Mici și Mijlocii.

Datorită acestui proiect, a fost procurată linia tehnologică pentru procesarea fructelor, precum și un deshidrator. Suntem la început de cale, însă avem planuri mărețe.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand