9 decembrie 2023
Chisinau
Varia

CNSM, partener la „Gala Businessului Moldovenesc”

Loading
Varia CNSM, partener la „Gala Businessului Moldovenesc”
CNSM, partener la „Gala Businessului Moldovenesc”
Vocea poporului

155 de întreprinderi din țara noastră, participante la con­cursurile „Marca comercială a anului 2017”, și 17 consilii ra­ionale, prezente la Expoziția națională „Fabricat în Mol­dova 2018”, au fost premiate  în cadrul celui mai important eveniment al businessului au­tohton – „Gala Businessului Moldovenesc”.

Evenimentul din acest an are o însemnătate deosebită, dat fi­ind faptul că pentru Camera de Comerț și Industrie este un an jubiliar, aceasta împlinind 100 de ani de la fondare, iar concursul „Marca Comercială a Anului” s-a aflat la cea de-a XV-a ediție. Adi­că, de 15 ani, acest proiect scoate în evidență cele mai competitive mărci autohtone.

În premieră, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldo­va a fost partener al nominalizării „Responsabilă Social”. În cadrul acesteia au fost premiate șapte mărci pentru dezvoltarea și pro­movarea celor mai bune idei ale marketingului social și, neapărat, unde există comitet sindical la companie.

Acest ultim eveniment este o dovadă a faptului că acordul în­cheiat între CNSM și Camera de Comerț și Industrie, în toamna anului trecut, a dat roade. Atunci, în urma unei vizite la sindicate a lui Sergiu Harea, președintele CCI, s-au pus bazele unei  trainice cola­borări între aceste două instituții, una care reprezintă mediul de afaceri și a doua – pe salariați.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand