4 martie 2024
Chisinau
Vocea copiilor

Concurs de creație pentru copiii membrilor de sindicat

Loading
Vocea copiilor Concurs de creație pentru copiii membrilor de sindicat

Federația Sindicatelor din Comunicații le acordă atenție nu doar membrilor de sindicat din organizațiile sindicale mem­bre, ci și copiilor acestora. Pentru a-i ține în priză, conduce­rea FSCM le-a organizat un concurs de desen cu genericul „Impresii de vacanță”.

fscm-concurs-desen

Astfel, la început de toamnă, cutia poștală a federației a devenit neîncăpătoare pentru desenele care nu conteneau să vină din toate raioanele Republicii Moldova. În total, au fost primite 103 desene. Acum urmează partea cea mai grea. Un juriu va trebui să selecteze cele mai reușite desene.

Copiii au mare fantezie. Unii au povestit în desenele lor cum s-au odihnit pe malul mării, alții – cum și-au ajutat părinții în diverse munci ori s-au jucat cu alți copii. Unii și-au așternut pe hârtie doar visele cu creioane colorate.

Deoarece nu pot fi puse pe același cântar lucrările tuturor copi­ilor, au fost constituite două categorii de vârstă: de 6-10 ani și de 11-16 ani. La fiecare categorie vor fi desemnați câte trei câștigători. De fapt, orice copil se poate considera un învingător, deoarece toți participanții la concurs vor primi diplome de laureat și cadouri.

„Copiii au multe talente, doar că trebuie descoperite și ei încurajați să învețe lucruri noi, să descopere lumea”, a declarat Ion Pîrgaru, președintele FSCM.

Pentru FSCM este deja o tradiție să organizeze diverse concur­suri de creație atât pentru membrii de sindicat, cât și pentru copiii acestora.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand