4 martie 2024
Chisinau
Varia

„Sunt laș! Dar parcă numai eu sunt așa?” CNA promoveaza lupta anticoruptie. VIDEO

Loading
Varia „Sunt laș! Dar parcă numai eu sunt așa?” CNA promoveaza lupta anticoruptie. VIDEO

Centrul National Anticoruptie a decis sa promoveze legea integritatii si lupta anticoruptie printr-o serie de spoturi video. Primul a fost lansat astazi.

captura video

captura video

Potrivit reprezentanților CNA, mesajul campaniei „Integritatea este libertate” comportă o încărcătură pozitivă. Sloganul vine să afirme că dacă fenomenul corupţiei creează dependenţăşi captivitate de interese private, atunci ceea ce ne poate elibera este integritatea. Percepţia că moldovenii au o „cultură a corupţiei” ce nu poate fi învinsă trebuie depăşită, iar campania lansată astăzi vine să cultive o nouă cultură, cea a integrităţii în societatea noastră. Iar aşa cum integritatea trebuie să devină o caracteristică a fiecăruia dintre noi, simbolurile ce însoţesc îndemnul campaniei sînto amprentă digitală – ca simbol al individualităţiipersoaneli, din liniile căreia se desprind păsări în zbor – ca simbol al libertăţii.

Spotul face parte din campania lansată de Centrul Național Anticorupție al Republicii Moldova (CNA), cu susținerea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova (PNUD) și Guvernului Norvegiei,. „Integritatea este libertate”, inspirată de prevederile Legii integrității nr.82 din 25.05.2017şi noua Strategie Naţională de Integritate şiAnticorupţie pentru anii 2017-2020 votată de Parlament la 30.03.2017.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand