7 decembrie 2023
Chisinau
Sanatate

Sfaturi naturiste. Piersicile, gustoase și folositoare

Loading
Sanatate Sfaturi naturiste. Piersicile, gustoase și folositoare

Chiar dacă sunt fructe de vară, se recomandă să le consumi de fiecare dată când le găsești proaspete la magazin. Datorită conținutului ri­dicat de vitamina A și C, ele oferă o gamă de nutrienți care sunt necesari bunei funcționări a organismului nostru.

sport.ro

Piersicile oferă foarte multă energie și de ace­ea se recomandă să le consumi la micul dejun. Având un conținut foarte bogat de fibre, acestea îmbunătățesc funcțiile sistemului digestiv și vindecă tranzitul intestinal leneș. Prin acțiunile lor diuretice, piersicile sunt de ajutor chiar și în cazul în care suferi de litiază urinară. Piersicile sunt un bun antioxidant. Ele întârzie îmbătrânirea și nu degeaba sunt folosite ca și ingredient principal în cremele pentru piele.

Consumatorii de ceai trebuie să știe că florile și frunzele piersicilor au proprietăți antiseptice și te pot ajuta inclusiv în combaterea infecțiilor parazi­tare. Este suficient de pus 2 lingurițe de plantă la infuzat pentru 10 minute și de consumat o cană de 200 ml după fiecare masă.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand