11 decembrie 2023
Chisinau
Sport

Legionarii. Cobîlaș cu pasă de eseu, Prepeliţă şi Arhip învinşi în semifinală de Titica

Loading
Sport Legionarii. Cobîlaș cu pasă de eseu, Prepeliţă şi Arhip învinşi în semifinală de Titica

Weekend-ul trecut a plouat cu meciuri de rugby mai în toate campionatele „Bătrânei doamne”. Rugbiştii noştri legitimaţi în străinătate, chiar dacă fără eseu, au avut o prestaţie apreciată, lăsînd o foarte bună impresie prin eficientă, capacitate de mobilizare şi forţă. Să le luăm pe rînd …

ubbrugby.com

Bordeaux Begles echipa lui Vadim Cobîlaș sa impus pe teren propriu în faţa lui Stade Francais. Gazdele au condus ferm toată partida stabilind un scor final 30-10. Cobîlaș prezent pe teren până în minutul 56, a avut o prestaţie excelentă, participând cu o pasă frumoasă în faza primului eseu.

UBB după trei etape cu 8 puncte ocupă poziţia 5 în clasamentul TOP 14.

Aflându-ne în Franţa mergem la Federale 1 unde în acest weekend a fost dat startul sezonului 2017/2018.

În primul meci Trelissac unde s-au regăsit în primul 15, Gheorghe Gajion şi Victor Leon a mers în vizită la cei de la Rodez unde au fost devansaţi cu scorul de 24-10, partida contând pentru grupa a treia din Federale 1. Pilierii noştri au făcut un meci bun fiind pe teren pînă în minutul 54 şi respectiv 62.

De asemenea în deplasare a mers şi Macon (grupa IV, Federale 1) echipa pilierului Maxim Cobîlaș unde s-a impus cu rezultatul de 18-13, în faţă celor de la La Seyne sur Mer.

prepelita

kuban-rc.com

Krasny Yar cu Oleg Prepeliţă şi Victor Arhip titulari, a cedat surprinzător în deplasare în faţă celor de la Kuban (Krasnodar), meci contând pentru semifinală Campionatului Rusiei, rezultat 27-35. Cu acesta înfrângere Krasny Yar şi-au complicat accederea în finală, însă orice victorie cu o diferenţa mai mare de 9 puncte poate schimbă situaţia. Discipolii lui Igor Nicolaiciuc au mai avut o asemenea experienţă. În 2016 în prima semifinală au pierdut în faţă celor de la VVA Podmoskovye (14:23) că apoi în a două semifinală să câştige cu un scor categoric de 25-0.

rc-kuban.com

Veaceslav Titica a intrat după pauză în garnitură celor de la Kuban, contribuind la victoria echipei sale prin eficientă şi mobilitate.

În cea de a două semifinală Enisei-STM i-a zdrobit pe cei de la VVA Podmoskovye cu un scor de 62-10. Maxim Gargalac legitimat la Enisei-STM a fost lipsa în lista de meci.

De asemenea lipsa în lotul celor de la Ospreys (Guinness PRO 14) a fost şi Dumitru Arhip echipa căruia a pierdut disputa de la Glasgow Warriors, rezultat 31-10.
Pilierul se pare că nu s-a refăcut complet după acidentarea umărului din decembrie anul trecut.

 

Sursa: rugby.md

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand