5 martie 2024
Chisinau
Social

Doamnele creative din FSCM au fost elogiate

Loading
Social Doamnele creative din FSCM au fost elogiate
Doamnele creative din FSCM au fost elogiate
femei-fscm

Foto: fscm.md

 

Martie este luna femeilor, peri­oada în care acestea sunt elogia­te, li se dedică versuri, li se aduc flori. Federația Sindicatelor din Comunicații a găsit o modalitate plăcută de a le face pe salariatele din ramură să se simtă importan­te și să petreacă timpul cum nu se poate mai bine. În ajunul zilei de 8 martie, acestea au fost invi­tate la un concert de zile mari, cu artiști renumiți.

 

Întâlnirea de suflet a fost or­ganizată în incinta Teatrului de revistă „Ginta Latină”. FSCM, în comun cu comitetele sindica­le din organizațiile membre, au desfășurat ceremonia de premi­ere a laureatelor concursului „Să găsim femei creative pentru a le elogia”. Diplomele și cadourile de preț au fost înmânate de că­tre directorul general al ÎS ”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, direc­toarea ANOFM, Raisa Dogaru, și inițiatorul evenimentului, Ion Pîr­garu, președintele FSCM.

A fost distinsă cu o diplomă de onoare și Angela Chicu, redactor-șef la publicația „Vocea poporu­lui”. În total, au devenit laureate peste 100 de femei, membre de sindicat din organizațiile FSCM.

Atmosfera a fost încinsă de Anișoara Puică, Neli Ciobanu, Vi­talie Dani, Maria Stoianov, Nicu Țarnă și ansamblul de dansuri și cântece „Șatrița”.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand