7 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Un cadou sub pomul de Crăciun, pentru copiii mai triști ca noi

Loading
Без рубрики Un cadou sub pomul de Crăciun, pentru copiii mai triști ca noi
Un cadou sub pomul de Crăciun, pentru copiii mai triști ca noi

fescm

 

A devenit deja o tradiție ca, la sfârșit de an, Federația Sindicatelor din Co-municații să desfășoare concursul „Un cadou pen­tru pomul de Crăciun”.

 

Astfel, pe parcursul lunii decembrie, copiii salariaților membri de sindicat din ramu­ră au expediat pe adresa FSCM jucării de brad confecționate chiar de ei. În scurt timp, bra­dul federației a fost împodobit cu jucării multicolore. Copiii nu s-au oprit însă și au continuat să trimită jucării. Peste 350 de copii din toată țara au expediat peste 500 de lucrări create cu mâna lor.

Conducerea FSCM, fiind mulțumită de amploarea pe care a luat-o acest concurs, a decis să organizeze în hol o expoziție cu aceste lucrări. Vizitatorii au ce admira. Aceștia pot să-și aleagă o jucărie și să doneze cât îi lăsa inima. Federația Sindicatelor din Comunicații va dona banii acumulați familiilor nevoiașe care cresc și educă un copil cu dizabilități.

„Anul trecut, în cadrul unei acțiuni similare de caritate, am reușit să ajutăm financiar 11 familii aflate în dificultate. Nu putem rămâne indiferenți față de soarta tristă a familiilor în care sunt crescuți copii cu dizabilități. Ne dăm seama cât de greu le este și vrem să con­tribuim măcar puțin la ferici­rea lor”, a declarat Ion Pîrgaru, președintele FSCM.

Suma de bani din donații, dar și contribuția persona­lă a FSCM, va fi repartizată 

și anul acesta familiilor cu copii aflați în dificultate. Acțiunile de caritate sunt o tradiție pen­tru organizațiile sindicale din federația respectivă.

Conducerea FSCM invită toți doritorii de a lua cunoștință de lucrările interesante ale copi­ilor și de a aduce în ochii celor mai triști o rază de lumină. „Îm­preună să-i bucurăm câtuși de puțin pe cei mai triști ca noi”, este sloganul acțiunii de caritate de anul acesta.

Federația Sindicatelor din Comunicații a planificat pentru 8 Martie un concert de caritate, la care sunt invitați să participe toți sindicaliștii cu inimă mare.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand