3 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

La mulți ani! Sărbători fericite!

Loading
Без рубрики La mulți ani! Sărbători fericite!
La mulți ani! Sărbători fericite!
lma

Foto: sterling.zp.ua

 

Stimați membri de sindicat, frați și surori,

În atmosfera tradițională a mult așteptatelor sărbă­tori frumoase de iarnă vin cu mesajul meu pentru Dvs. cu sincere felicitări și urări de bine pentru Anul Nou ce vine, spunându-vă în primul rând un sincer mulțumesc pentru munca și activitatea depusă pe tot parcursul anu­lui în vederea promovării valorilor sindicalismului și respectării drepturilor fundamentale ale salariaților.

Am ajuns la finele anului cu realizări, dar și cu pro­bleme care își așteaptă rezolvarea. Succesele noastre au fost posibile grație echipei sindicale care numără circa 400 de mii de membri de sindicat, liderilor structurilor teritoriale, ramurale și naționale, membrilor structuri­lor confederale, precum Consiliului de Femei, Comisiei de Tineret, colectivelor entităților din subordine și tutu­ror activiștilor organizațiilor sindicale primare.

În virtutea climatului, nu chiar atât de favorabil  din punct de vedere social-economic, sindicatele, prin insistența lor, au schimbat în bine activitatea partene­riatului social, înaintând spre discuție diverse probleme ce țin de remunerare, de securitatea și sănătatea la locul de muncă, politica fiscală, transpunerea normelor euro­pene în cadrul național legal și altele, nu mai puțin rele­vante.

Cu părere de rău, nu s-a realizat tot ce ne-am propus. Noi suntem conștienți de faptul că vocea noastră nu este auzită de fiecare dată, aceasta s-a demonstrat în proce­sul reformării sistemului de pensii, dar și în alte ches­tiuni majore. Sindicatele vor depune și în continuare străduință pentru a-și îndeplini misiunea nobilă de a oferi salariaților un nivel de protecție adecvat și sigur.

În preajma sărbătorilor de iarnă, gândurile mele se îndreaptă spre Dumneavoastră, cei care produceți bunuri, prestați servicii, asigurați ordinea publică și funcționalitatea multor organizații și instituții din țară. Fie ca anul care vine să ne aducă prosperitate, sănătate, succese în toate și stabilitate.

 

Crăciun fericit și La mulți ani!

 

Oleg BUDZA,

președinte CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand