5 martie 2024
Chisinau
Без рубрики

CNSM invită tinerii la Târgul locurilor de muncă

Loading
Без рубрики CNSM invită tinerii la Târgul locurilor de muncă
CNSM invită tinerii la Târgul locurilor de muncă
tirgul-locurilor-de-munca

Foto: vocea.md

 

În perioada 27-28 mai cu­rent, Agenția Națională pen­tru Ocuparea Forței de Mun­că (ANOFM) va organiza a VI-a ediție a Târgului locu­rilor de muncă pentru tine­ret, care se va desfășura în cadrul Forului meseriilor/profesiilor.

 

Evenimentul este organizat la inițiativa ANOFM sub egida Minis­terului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Educației și Ministerului Tineretului și Spor­tului, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) fiind partener în organizarea și desfășurarea acestuia.

Târgul locurilor de muncă pen­tru tineret se va desfășura în in­cinta Palatului Republicii, mun. Chișinău, str. Maria Cebotari, 16 (prima zi între orele 10:00-17:00, a doua zi – 10:00-15:00)

În context, CNSM propune structurilor sindicale, în parteneri­at cu angajatorii care au nevoie de specialiști, să se implice și să parti­cipe activ la eveniment.

Pentru cei care nu vor putea fi prezenți la eveniment în perioada 27-31 mai curent, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a IX-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru tineret”. Târgul on-line va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organi­zate, rugăm să contactați gra­tuit Centrul de Apel – Piața Muncii, la nr. 080001000, de luni până vineri, în interva­lul orelor 8:30–15:30.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand