7 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Preşedintele CNAS a avut o întrevedere cu liderul CNSM

Loading
Без рубрики Preşedintele CNAS a avut o întrevedere cu liderul CNSM
Preşedintele CNAS a avut o întrevedere cu liderul CNSM
cnsm-cnas

Foto: cnas.md

 

Preşedintele Casei Naţio­nale de Asigurări Sociale, Laura Grecu, a avut, recent, o întrevedere de lucru cu preşedintele Confederaţi­ei Naţionale a Sindicatelor din Moldova, Oleg Budza. În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat despre modalităţile de conlucra­re dintre CNAS şi CNSM.

 

Oleg Budza a menţionat că „munca la negru” este unul dintre cele mai îngrijorătoare fenomene cu  care se confruntă  societatea de astăzi, iar meto­dele cu care este combătută se dovedesc a fi, de cele mai multe ori, ineficiente. „Este de datoria conducerii CNAS să înainteze Guvernului propuneri pentru combaterea achitării „salariului în plic”, a afirmat oaspetele.

Laura Grecu şi-a exprimat disponibilitatea de a conlucra cu conducerea CNSM.

„Combaterea „muncii la ne­gru” şi a achitării „salariului în plic” este una dintre preroga­tivele Guvernului. Doar împre­ună putem găsi soluţii viabile, vom putea acumula venituri la buget şi doar aşa vom putea creşte calitatea vieţii pensiona­rilor, a familiilor cu copii, a per­soanelor cu dizabilităţi şi a altor categorii de beneficiari care au nevoie de sprijinul nostru”, a mai afirmat preşedintele CNAS.

La întâlnire au mai participat Mihail Hîncu, vicepreşedinte al CNSM, şi Tatiana Oloi, şefa Departamentului finanţe, con­tabilitate şi asigurări sociale de la CNSM.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand